Ανακάλεσε την ομολογία του για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο ο 19χρονος Αλβανός

Αίτημα αναπαράστασης του εγκλήματος στη Ρόδο κατέθεσε σήμερα ο δικηγόρος της οικογένειας της Ελένης Τοπαλούδη, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος παράλληλα αποκάλυψε ότι ο 19χρονος Αλβανός μέσω του συνηγόρου του πήρε πίσω την ομολογία της τέλεσης του εγκλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά ο 19χρονος είχε υποστηρίξει ότι ο 21χρονος Ροδίτης εκνευρίστηκε όταν η Τοπαλούδη δεν υπέκυψε στις σεξουαλικές ορέξεις του και την χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι. Ο ίδιος δε υποστήριξε πως το θύμα τους ζητούσε να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο και πως και εκείνος από την πλευρά

του επιθυμούσε τη μεταφορά της αλλά ο 21χρονος τον πίεσε να την πετάξουν στα βράχια ζωντανή.

Μεταξύ άλλων στην ομολογία του αρχικά ο 19χρονος είχε επίσης αναφέρει τα ακόλουθα: «Με το θύμα είχαμε γνωριστεί το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, συναντηθήκαμε την προηγούμενη του συμβάντος και συνευρεθήκαμε. Εκείνη τη μέρα είχαμε κανονίσει πάλι να συναντηθούμε. Η Ελένη μου είχε ζητήσει να φέρω κι έναν φίλο μου. Πράγματι, ειδοποίησα έναν φίλο μου και όλοι μαζί πήγαμε στο σπίτι του στη Λίνδο. Εκεί συνευρέθηκα και πάλι με το θύμα. Στη συνέχεια ο φίλος μου της ζήτησε να κάνει κάτι που η Ελένη δεν ήθελε. Αρνήθηκε και ο φίλος μου θύμωσε και την χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι. Η Ελένη μας παρακαλούσε να την πάμε στο νοσοκομείο. Το ίδιο προέτρεπα κι εγώ τον φίλο μου, αλλά εκείνος με πίεσε να την ξεφορτωθούμε. Μου είπε: «Πάμε να το τελειώσουμε. Πάμε να την πετάξουμε στα βράχια, όπου βρούμε». Τελικά φύγαμε οι τρεις μας με το βαν από το σπίτι και πήγαμε και την πετάξαμε, ενώ ήταν ακόμα ζωντανή, στη θάλασσα, στους Πεύκους…».

Keywords
Τυχαία Θέματα