Αλλαγές στα δρομολόγια των ΜΜΜ, ποια δεν πραγματοποιοούνται λόγω κακοκαιρίας

Τροποποιήσεις σε δρομολόγια Λεωφορείων και Τρόλεϊ λόγω της χιονόπτωσης έχουμε από το πρωί της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου 2022.

Σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ, σε ισχύ βρίσκονται οι παρακάτω τροποποιήσεις δρομολογίων:

Τρόλεϊ 2-4: Έως Πλ. Κυψέλης Τρόλεϊ 5: Από Τζιτζιφιές έως Πατήσια Τρόλεϊ 15: Έως Πανελλήνιο 310: Από Αγ. Κωνσταντίνο έως Πλ. Βουτζά 460, 461: Έως Πλ. Αγ. Τριάδας 503, 537: Έως Πλ. Βαρυμπόμπης 535Α: Εκτελείται ως 535 535: Έως Λεωφ. Πιπερόπουλου 727: Εκτός Αγ. Παρασκευής
728: Έως Μεσονύχι, εκτός Αγ. Διονυσίου 752: Έως στάση Στροφή, εκτός Αγ. Διονυσίου


Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Τροχαία, λόγω χιονόπτωσης ισχύει διακοπή της κυκλοφοριας των οχημάτων 1) στην λεωφόρο Πάρνηθος από το ύψος του τελεφερίκ και στα δυο ρευματα. 2) στην οδό Διονύσου από το ύψος του 414 ΣΝΕΝ πως τον Άγ. Πέτρο. και Β) απαγόρευση της κυκλοφορίας των φορτηγών στην Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θήβας από το ύψος του πρατηρίου υγρών καυσίμων CYCLON ρεύμα προς Θήβα.

Στη Δουκίσσης Πλακεντίας σταματούν οι συρμοί στη γραμμή 3 - Διακοπή δρομολογίων και στον ΗΣΑΠ

Προβλήματα στα δρομολόγια του Μετρο προκάλεσε η κακοκαιρία Ελπίδα που πλήττει με σφοδρότητα το λεκανοπέδιο της Αττικής.

Οι συρμοί της γραμμής 3 στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο σταματούν στο σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας.

Οι επιβάτες του Μετρό με κατεύθυνση το αεροδρόμιο μετεπιβιβάζονται στον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας στον Προαστιακό σιδηρόδρομο.

Στον ηλεκτρικό η κίνηση διεξάγεται προσωρινά στο τμήμα Πειραιάς - Ειρήνη, καθώς είναι σε εξέλιξη εργασίες εκχιονισμού στο τμήμα από το σταθμό Ειρήνη μέχρι και την Κηφισιά!

Αναστολ΄ή δρομολογίων σε τραμ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Αναστέλλονται σήμερα τα απογευματινά τοπικά δρομολόγια του προαστικού στο τμήμα Κορωπί -Κάντζα, λόγω της κακοκαιρίας, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Επίσης, το τραμ προσωρινά τερματίζει στη στάση Λ. Βουλιαγμένης, λόγω έντονης ολισθηρότητας, ενώ κανονικά μέχρι στιγμής διεξάγονται τα δρομολόγια στον ηλεκτρικό.,

Keywords
Τυχαία Θέματα