Αγριες Μέλισσες - Μαρία Κίτσου: Η μάχη που έδωσε η ηθοποιός με την κατάθλιψη

Η ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες Μαρία Κίτσου μίλησε χθες στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω για τη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη.

Όπως ανέφερε η Μαρία Κίτσου αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για την κατάθλιψη που πέρασε καθώς όπως σημείωσε η ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες το αποφάσισε σαν να έχει μια ευθύνη γι’ αυτό, σαν να έχει ένα καθήκον να βγει να το πει.

Παράλληλα, τόνισε η ίδια «να καταρρίψω ένα ταμπού -τουλάχιστον με το μικρό μου μερίδιο ότι μπορώ να κάνω. Να πω ότι είναι μια ψυχική νόσος, μια ασθένεια σαν όλες τις άλλες. Δηλαδή, έχεις πρόβλημα να πεις “έχω το συκώτι μου, πνευμονία,

συνάχι”; Πήρα την απόφαση πολύ συνειδητά να μιλήσω γι’ αυτό, το οποίο είναι πάρα πολύ δύσκολο. Δηλαδή, ακόμα και να μιλάς γι’ αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο. Πολεμιέται όμως, υπάρχουν τρόποι να λυτρωθείς από αυτό, να βγεις από αυτό και γι’ αυτό το έκανα, για να δώσω παράδειγμα ότι δεν είναι ταμπού. Να μπορούν να μιλήσουν τα παιδιά στις οικογένειές τους, να μπορούν να μιλήσουν οι γυναίκες στον σύντροφό τους, οι άντρες στις γυναίκες τους, οι φίλοι με τους φίλους. Να ζητήσουν βοήθεια, δεν είναι τίποτα. Ίσα ίσα θα τους φύγει ένα μεγάλο βάρος και θα γίνουν καλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα