Vodafone: Ενεργοποιεί τα δωρεάν πακέτα μετά την κατάρρευση, το μήνυμα που θα λάβετε

Δωρεάν απεριόριστα δεδομένα και χρόνο ομιλίας τόσο για σταθερά όσο και για κινητά δίνει η Vodafone μετά την κατάρρευση του δικτύου της.

 

Την προηγούμενη Τετάρτη όλοι οι συνδρομητές της Vodafone λόγω μεγάλης βλάβης δεν είχαν δεδομένα στα κινητά του ούτε ίντερνετ στα σπίτια τους. Όπως εξήγησε με μήνυμά της η εταιρεία το πρόβλημα προκλήθηκε καθώς

κόπηκαν οι οπτικές ίνες εκτός συνόρων

Μετά από περίπου 1,5 ώρα το πρόβλημα ξεκίνησε σιγά - σιγά να υποχωρεί και η ίδια η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε δωρεάν πακέτα προς όλους ως μια έμπρακτη συγγνώμη.

Έτσι τις τελευταίες ώρες οι συνδρομητές της Vodafone, λαμβάνουν γραπτά sms στα οποία η εταιρεία αναφέρει:

«Σας ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε κατά τη διάρκεια του προβλήματος στις υπηρεσίες internet για 1,5 ώρες το απόγευμα της Τετάρτης, λόγω εξαιρετικού συμβάντος ταυτόχρονου κοψίματος οπτικών ινών εκτός συνόρων.

Ως έμπρακτη αναγνώριση, σας προσφέρουμε δωρεάν απεριόριστα δεδομένα για 7 ημέρες για εθνική χρήση από το κινητό σας στέλνοντας A στο 1252, έως και τις 08/10.

Επίσης προσφέρουμε στο σταθερό σας @@@ δωρεάν & αυτόματα απεριόριστα λεπτά ομιλίας προς σταθερά και κινητά Eλλάδας, από 2/10 έως και 8/10».

Keywords
Τυχαία Θέματα