Superleague 1: Αγγαρεία στο ΟΑΚΑ, πρόβα τελικού στην Τούμπα - Τα σενάρια για την τελική κατάταξη

Πέφτει σήμερα η αυλαία των πλέι οφ της Superleague 1 με το ενδιαφέρον να εστιάζεται μόνο στην τελική κατάταξη.

Έπειτα από τα αποτελέσματα του περασμένου Σαββάτου (14/5), τα ευρωπαϊκά εισιτήρια έχουν... μοιραστεί. Ο Ολυμπιακός θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα προκριματικά του Champions League

και οι ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Άρης σε αυτά του Conference League.

Η 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ περιλαμβάνει μεν δύο ντέρμπι, ωστόσο φαντάζει σαν αγγαρεία. Στο πρώτο, η ΑΕΚ υποδέχεται τον πρωταθλητή Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, πιθανότατα με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της. Η Ένωση δεν κατάφερε να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, έπειτα και από την ήττα της με 3-2 από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και ο κόσμος της «βράζει». Από την πλευρά τους, οι «ερυθρόλευκοι», παρά το 1-1 με τον ΠΑΟΚ, γιόρτασαν την κατάκτηση του 47ου τίτλου τους και τρίτου διαδοχικού με τον Πέδρο Μαρτίνς στο τιμόνι τους.

Στο δεύτερο παιχνίδι, στην Τούμπα, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός θα δώσουν μία... πρόβα τζενεράλε ενόψει του μεταξύ τους τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας του ερχόμενο Σάββατο (21/5, 20:00 - Ολυμπιακό Στάδιο). Ερωτηματικό παραμένει, όμως, το κατά πόσο οι δύο προπονητές θα παρατάξουν τις «κανονικές» ενδεκάδες ή θα προφυλάξουν παίκτες. Μεταξύ αυτών των δύο ομάδων, όμως, θα «παιχτεί» και η δεύτερη θέση της κατάταξης, με τους «ασπρόμαυρους» του Ραζβάν Λουτσέσκου να υπερτερούν για την ώρα στην ισοβαθμία έναντι των «πράσινων» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και να «βολεύονται» και με την ισοπαλία.

Ωστόσο, μία ισοπαλία στη Θεσσαλονίκη ίσως φέρει χαμόγελα στον Άρη του Χερμάν Μπούργος. Οι «κίτρινοι», με την ψυχολογία στα ύψη έπειτα από την επική ανατροπή με την ΑΕΚ και την εξασφάλιση της συμμετοχής τους στο Conference League, εφόσον περάσουν νικηφόρα από τα Γιάννενα, θα τερματίσουν στη δεύτερη θέση καθώς ευνοούνται στην τριπλή ισοβαθμία με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Από την άλλη, ο «Αγιαξ της Ηπείρου» του Ηρακλή Μεταξά θα προσπαθήσει να κλείσει με ευχάριστο τρόπο μια άκρως θετική σεζόν, πετυχαίνοντας τη δεύτερη νίκη του στη διαδικασία του μίνι πρωταθλήματος.

#SUPERLEAGUE #ΑΕΚ #ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ #ΠΑΟΚ #ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Superleague 1, Αγγαρεία, ΟΑΚΑ, Τούμπα -,Superleague 1, angareia, oaka, touba -