Euro 2020: Ώρα για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι, Γαλλία εναντίον Γερμανίας

Το Euro 2020 έχει... ζεστάνει ακόμα περισσότερο το καλοκαίρι για τους φίλους του ποδοσφαίρου με σπουδαίες αναμετρήσεις και σήμερα η Γαλλία αντιμετωπίζει τη Γερμανία στο πρώτο μεγάλο παιχνίδι της διοργάνωσης.

Ο 6ος όμιλος, με τη συμμετοχή Γαλλίας, Γερμανίας,

Πορτογαλίας και Ουγγαρίας, αναμένεται να είναι ο πλέον αμφίρροπος, καθώς τρία «μεγαθήρια» θα ανταγωνιστούν για τις 2+1 (υπό προϋποθέσεις) θέσεις που οδηγούν στα νοκ-άουτ του τουρνουά.

Με το παιχνίδι Γαλλία - Γερμανία (22:00) στο Μόναχο ολοκληρώνεται η πρώτη αγωνιστική του Euro 2020, όπου σε γενικές γραμμές τα φαβορί έχουν επιβεβαιώσει μέχρι τώρα τα προγνωστικά και να βρίσκονται σε... καλό δρόμο για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Νωρίτερα, για τον ίδιο όμιλο, Ουγγαρία και Πορτογαλία θα αγωνιστούν με φόντο τη «χρυσή» νίκη που θα τους δώσει ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης και θα δουν με... άλλο μάτι την «τιτανομαχία» του ομίλου,

Μέχρι στιγμής, η Ιταλία στον 1ο Όμιλο, το Βέλγιο στον 2ο, η Ολλανδία στον 3ο, η Αγγλία στον 4ο επικράτησαν στο πρώτο τους παιχνίδι και βρίσκονται ήδη με το ένα πόδι στην φάση των «16».

Επιπλέον, δεν έχουν λείψει και οι εκπλήξεις, όπως η νίκη της Σλοβακίας απέναντι στην Πολωνία με 2-1, αλλά και το 0-0 ανάμεσα σε Ισπανία και Σουηδία, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί και εντυπωσιακά παιχνίδια σε σκορ και θέαμα, μεταξύ άλλων το 3-2 της Ολλανδίας απέναντι στην Ουκρανία.

Το πρόγραμμα της Τρίτης 15/6:

19:00 Ουγγαρία - Πορτογαλία

22:00 Γαλλία - Γερμανία

Keywords
Τυχαία Θέματα
Euro 2020, Ώρα, Γαλλία, Γερμανίας,Euro 2020, ora, gallia, germanias