Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα από την EETAA των παιδικών σταθμών ΕΣΠΑ 2019 - 2020

Τα Dikaiologitika News όπως κάθε χρόνο ενημερώνουν λεπτό προς λεπτό για τα αποτελέσματα των παιδικών σταθμών ΕΣΠΑ 2019 - 2020. Η EETAA από τις 18:00 μμ και μέχρι τις 18:30 μμ θα έχει αναρτήσει τα προσωρινά αποτελέσματα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από πηγές της EETAA που μίλησαν στα Dikaiologitika News τα αποτελέσματα των παιδικών σταθμών ΕΣΠΑ «Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» θα έχουν αναρτηθεί

μεταξύ 18:00 μμ και 18:30 μμ.

UPD: Δείτε τα αποτελέσματα από την ΕΕΤΑΑ

Να υπενθυμίσουμε ότι σήμερα ανακοινώνονται τα προσωρινά αποτελέσματα που ουσιαστικά ενημερώνουν τους αιτούντες γονείς αν έχουν σωστό φάκελο δικαιολογητικών υποβάλλει ή χρειάζονται νέα αποστολή συμπληρωματικών δικαιολογητικών.

Επίσης η ΕΕΤΑΑ θα ενημερώνει αν με τα μέχρι τώρα στοιχεία των επιτυχόντων οι αιτούντες γονείς λαμβάνουν voucher ή όχι. Βέβαια οι αιτούντες θα πρέπει να αναμένουν τα οριστικά αποτελέσματα στις 21 Ιουλίου.

Κάθε γονέας θα πρέπει να εισέρχεται με τους κωδικούς του στο eetaa.gr ώστε να ελέγξει το αποτέλεσμα της αίτησης του.

Θα ακολουθήσει η διαδικασία αποστολής ενστάσεων από τους γονείς που έχουν καταθέσει ελλειπή φάκελο ή έχουν κάποιο πρόβλημα στις αιτήσεις τους, με προθεσμία από την Δευτέρα 15/7 έως και την Τετάρτη 17/7.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα