Black friday και σε... κομμωτήρια - Από Skroutz, bestprice μέχρι σούπερ μάρκετ στο bazaar

Λιγότερο από 10 μέρες έμειναν μέχρι την Black Friday όπου εκατοντάδες επιχειρήσεις προσφέρουν σε τιμές κόστους χιλιάδες ηλεκτρικές συσκευές και μη. Ήδη πολλές επιχειρήσεις έχουν ήδη δημιουργήσει ειδικά banner που προμοτάρουν τις εκπτώσεις σε διάφορα προϊόντα. Φέτος για πρώτη φορά το μενού της Black Friday

θα έχει γυμναστήρια, φροντιστήρια μέχρι και... κομμωτήρια σε όλη τη χώρα.

Η μάχη στον συγκεκριμένο κλάδο αναμένεται ιδιαίτερα σκληρή καθώς πλέον διαμορφώνονται νέα δεδομένα μετά τη συμφωνία Public – MediaMarkt αλλά και την είσοδο του Πλαισίου στις λευκές συσκευές. Άλλωστε αυτές τις ημέρες, πριν και μετά τη Black Friday, σύμφωνα με πληροφορίες, πραγματοποιείται πάνω από το 10% του τζίρου στον κλάδο.

Η είσοδος του skroutz.gr στην Black Friday είναι δεδομένα ότι φέρνει τα πάνω-κάτω στη μάχη των προσφορών. Ήδη έχει διαμορφώσει ειδική σελίδα για τις 29 Νοεμβρίου και στην οποία θα φιλοξενήσει προσφορές για εκείνη την ημέρα από πολλά καταστήματα. Μάλιστα, το skroutz.gr προχωρά ένα βήμα πιο πέρα και εμφανίζει προσφορές στην εν λόγω σελίδα. Παρόμοια στρατηγική ακολουθεί και το bestprice.gr το οποίο έχει δημιουργήσει σελίδα τρεχουσών προσφορών και προετοιμάζεται για τις 29 Νοεμβρίου.

Από την πλευρά τους, η AB Βασιλόπουλος προσφέρει έξτρα πόντους για την κάρτα AB Plus στις 100 πρώτες παραγγελίες που θα γίνουν online στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας, ενώ από την πλευρά της η Σκλαβενίτης, η οποία όπως έχει δείξει σε όλη την πορεία της στο λιανεμπόριο δεν έχει δείξει και μεγάλο ενδιαφέρον στο μάρκετινγκ και τη διαφήμιση, κάνει την έκπληξη κι ανακοινώνει εκπτώσεις 20% σε είδη σπιτιού και εποχικά είδη για τη Black Friday και το Σάββατο.

Πηγές της αγοράς αναφέρουν παράλληλα ότι φέτος, ίσως περισσότερο από κάθε χρονιά, θα υπάρχουν πολλές προσφορές και σε διάφορες υπηρεσίες όπως γυμναστήρια, κομμωτήρια, ασφάλειες, φροντιστηριακά μαθήματα κ.α.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ορισμένα καταστήματα έχουν προχωρήσει σε προσφορές ήδη από το τέλος των ενδιάμεσων εκπτώσεων στις 15 Νοεμβρίου. Ενδεικτικό είναι μάλιστα ότι κάποιες από αυτές «βάφτισαν» αυτή την παρατεταμένη περίοδο προσφορών ως «Black month» ή «Βlack Νovember», προετοιμάζοντας τους καταναλωτές ενόψει της «Μαύρης Παρασκευής».

Όλη η λίστα με τα καταστήματα που συμμετέχουν: 

Public
Πλαίσιο
Electrostore24
E-lenovo
E-shop
Media Markt
SpotMechanic
Volton
Ηρων
Energy-market
Δίκτυο καθηγητών
Δάσκαλοι

NN Direct
Mandellos sport
Intersport
Zackret
Tsakiris Mallas
Triumph
spartoo
myshoe
KOOLPFLY
Funky Buddha
Zara
H&M
Bershka
Factory Outlet
Delikaris Sport

Cosmos Sport
Celestino
BrandGalaxy
Be casual
alter shop
Vagrancy Lifestyle
deVIL perfume
notos
Attica
Hondos Center
Κωτσόβολος
Mat Fashion
Factory Outlet
Sticky

spitishop
24home.gr
pullandBear
Notino
asos
Pink Woman
Sephora
Adidas

Keywords
Τυχαία Θέματα