Black Friday 2022: Ξεκίνησαν οι εκπτώσεις και οι προσφορές - Πολύτιμες συμβουλές για τους καταναλωτές

Παρά τo... όνομά της, είναι γνωστό πλέον ότι η Black Friday δεν διαρκεί μόνο μία ημέρα - Οι εκπτώσεις και οι προσφορές ξεκίνησαν και οι καταναλωτές πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί

Η κλεφύδρα έχει γυρίσει ανάποδα όσον αφορά την Black Friday 2022. Μπορεί η... Μαύρη Παρασκευή των προσφορών

να είναι φέτος στις 25 Νοεμβρίου, ωστόσο, ήδη έχουν ξεκινήσει οι εκπτώσεις από τα καταστήματα.

Σχεδόν δέκα ημέρες πριν από την επίσημη ημερομηνία έναρξης (Παρασκευή 25 Νοεμβρίου) της Black Friday, οι προσφορές άρχισαν να «τρέχουν» και θα συνεχίσουν να είναι διαθέσιμες και την επόμενη εβδομάδα.

Από 25 έως 28 Νοεμβρίου θα έχουμε τις μεγάλες προσφορές στα εμπορικά και ηλεκτρονικά καταστήματα είπε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών (ΕΣΑ) Νίκος Κογιουμτζής.

Το έθιμο αυτό είναι ξενόφερτο, κι έχει ξεχειλώσει λιγάκι, οι προσφορές από τα πολυκαταστήματα και τις μεγάλες αλυσίδες έχουν ήδη ξεκινήσει ήδη, σημείωσε.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο αντιπρόεδρος του ΕΣΑ, μεταξύ άλλων υπογράμμισε τα εξής:

Συνιστούμε στους καταναλωτές να κάνουν έρευνα αγοράς, να ψάχνουν καλά αυτό που θέλουν και να συγκρίνουν τις τιμές και στα μικρότερα καταστήματα. Στα μικρότερα καταστήματα μπορεί ο καταναλωτής να βρει φθηνότερα αυτό που θέλει. Συνιστούμε επίσης στους καταναλωτές να αγοράζουν μόνο ότι χρειάζονται και να μην παρασύρονται από τις προωθητικές ενέργειες. Συνήθως οι μεγαλύτερες εκπτώσεις γίνονται στις μικροηλεκτρονικές συσκευές. Τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου.

Σχετικά με την σκέψη να ανοίγουν τα εμπορικά καταστήματα περισσότερες Κυριακές τον χρόνο, είπε ότι η θέση του Εμπορικού Συλλόγου Αθήνας είναι αρνητική, συγκεκριμένη και ξεκάθαρη, καθώς θα δημιουργηθούν περισσότερα προβλήματα από όσα υποτίθεται ότι θα λυθούν.

Αυτό είναι κάτι που εξυπηρετεί μόνο τους πολυχώρους και τα πολυκαταστήματα, αλλά δημιουργεί πολλά προβλήματα στις μικρές επιχειρήσεις και στους αυτοαπασχολούμενους, είπε. Χρόνος υπάρχει, χρήματα για αγορές δεν υπάρχουν, κατέληξε.

#Black_Friday #ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ #ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ #ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ #ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ #ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ_ΣΥΛΛΟΓΟΣ_ΑΘΗΝΩΝ
Keywords
Τυχαία Θέματα