7ος Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης: Νικητής ο Κενυάτης Κίπνετιτς

Ο αθλητής Σάμι Κίπνετιτς από την Κένυα ήταν ο νικητής του σημερινού Ημιμαραθωνίου δρόμου της Θεσσαλονίκης και τερμάτισε πρώτος με χρόνο 1 ώρα, 16' και 09.

Πίσω του τερμάτισε σε απόσταση λίγων δευτερολέπτων ο Χοσέα Κιμέλι Κισόριο από την Κένυα, με χρόνο 1 ώρα, 7'.10 και πέρυσι δεύτερος νικητής νικητής του Ημιμαραθωνίου και τρίτος κατετάγη ο Ελληνας Γιώργος Μενής με χρόνο 1 ώρα 07:55.

Μετά τον τερματισμό των αθλητών ο νικητής

της κούρσας του Ημιμαραθωνίου Σάμι Κίπνετιτς δήλωσε: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια μου και την τελική μου επίδοση. Το έδαφος ήταν λιγάκι ολισθηρό αλλά όλα πήγαν καλά".

Ο δεύτερος νικητής Κισόριο Χοσέα Κιμέλι από την Κένυα δήλωσε: "Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που τερμάτισα δεύτερος, αν και επικρατούσε περισσότερο ζέστη από ό,τι περίμενα. Αν οι συνθήκες οι καιρικές ήταν σχετικά καλύτερες θα έκανα και καλύτερη επίδοση".

Τέλος ο πρώτος Ελληνας αθλητής Γιώργος Μενής δήλωσε: "Είναι η δεύτερη φορά που κάνω αυτή την διαδρομή και θα ήθελα μια πιο γρήγορη επίδοση. Είμαι ικανοποιημένος όμως γιατί περίμενα καλύτερο καιρό.

Ηταν ένα καλό τεστ για μένα εν όψει της συμμετοχής μου στην κλασσική διαδρομή του Μαραθωνίου της Αθήνας που θα πάρω μέρος σε ένα μήνα. Αλλωστε αυτός ήταν και ο στόχος μου".

Στην κατηγορία των γυναικών, η Ράνια Ρεμπούλη θριάμβευσε με τον εκπληκτικό χρόνο 1 ώρα 14:30, που αποτελεί νέο ρεκόρ αγώνων, υποσκελίζοντας την περσινή νικήτρια Βίβιαν Τζέροπ Κεμπόι από την Κένυα, που είχε επίδοση 1 ώρα 17:39, ενώ την τριάδα του βάθρου έκλεισε η Φωτεινή Δαγκλή-Παγκότο (1 ώρα 20:47).

Keywords
Τυχαία Θέματα