40 θέσεις εργασίας στο Δήμο Ραφήνας

40 θέσεις εργασίας στο Δήμο Ραφήνας

Ανακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού σαράντα (40) ατόμων, με κατεπείγουσα διαδικασία για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών ύστερα από την μεγάλη και καταστροφική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου 2018, για την εξής κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητα με τα αντίστοιχα τυπικά προσόντα και την αντίστοιχη χρονική περίοδο ως κατωτέρω:

ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι, μαΖί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικά τα εξής δικαιολογητικά:
1. Φωτοαντίγραφο

των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.

2. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης του Δήμου στο δημοτολόγιο του οποίου είναι γραμμένοι.

3. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού
Κώδικα: α) ότι δεν έχουν καταδικαστεί για κακούργημα και σε οποιαδήποτε κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή και στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος καθ' υποτροπή, συκοφαντική δυσφήμιση, καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής, β) ότι δεν είναι υπόδικοι και δεν έχουν παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή για πλημμέλημα της προηγούμενης περίπτωσης, έστω και αν το αδίκημα παραγράφηκε, γ) ότι δεν έχουν, λόγω καταδίκης, στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα και για όσο χρόνο διαρκεί η στέρηση αυτή, ότι δεν τελούν υπό δικαστική συμπαράσταση.

4. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 στην οποία να δηλώνουν αν το αμέσως προηγούμενο
δωδεκάμηνο, υπολογιζόμενο με αφετηρία το τέλος της απασχόλησης για την οποία ο υποψήφιος πρόκειται να προσληφθεί και προς τα πίσω (σύμφωνα με το τέταρτο εδάφιο της παρ. 2 του άρ. 21 του Ν. 2190/1994, όπως αντικαταστάθηκε από την παρ. 1 του άρθρου 5 του Ν. 2527/1997 και στη συνέχεια από την παρ. 12α του άρθρου 20 του Ν. 2738/1999 (ΦΕΚ 180/9-9-1999 τεύχος Α'), έχουν απασχοληθεί σε δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο του άρθρου 14 παρ. 1 του Ν. 2190/1994 με την ιδιότητα του εποχιακού υπαλλήλου ή για κάλυψη περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών, ή όχι. Σε περίπτωση που έχουν απασχοληθεί να δηλώνουν την υπηρεσία στην οποία απασχολήθηκαν και την ακριβή χρονική διάρκεια της απασχόλησης (έναρξη και λήξη).

5. Ανεργία. Για την απόδειξη του κριτηρίου της ανεργίας απαιτείται αποκλειστικά και μόνο σχετική βεβαίωση Ο.Α.Ε.Δ. που είναι αρμόδιος προς τούτο (η ημερομηνία έκδοσης της οποίας δεν θα απέχει περισσότερο από πέντε (5) εργάσιμες ημέρες πριν την ημερομηνία έναρξης της προθεσμίας
υποβολής των αιτήσεων).

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση μαΖί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στο Δήμο Ραφήνας- Πικερμίου, οδός Αραφηνίδων Αλών 12, τ.κ. 190 09 Ραφήνα, αρμόδιοι κα Φωτιάδη Βασιλική και κος Ζηλεμένος Χρήστος τηλ: 22943 - 21024) εντός προθεσμίας επτά (7) ημερών, που αρχίζει από την επομένη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος και συγκεκριμένα από 08/08/2018 ημέρα Τετάρτη έως και 14/08/2018 ημέρα Τρίτη και ώρα 15:00.

Η προκηρυξη εδω

Keywords
Τυχαία Θέματα