15 θέσεις εργασίας στο Δήμο Κατερίνης

15 θέσεις εργασίας στο Δήμο Κατερίνης

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών, συνολικά δεκαπέντε (15) ατόμων που θα απασχοληθούν για την αντιμετώπιση κατεπει¬γουσών εποχικών αναγκών (πυρασφάλεια) της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κατερίνης, ανά ειδικότητα ως εξής:

ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ (JCB) 3
ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ (ΓΚΡΕΪΝΤΕΡ) 2
ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ (ΦΟΡΤΩΤΗ) 1
ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ 3
ΥΕ ΔΑΣΟΦΥΛΑΚΩΝ 6

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι ενδιαφερόμενοι

θα πρέπει να υποβάλλουν στο Δήμο Κατερίνης (Γραφείο 9 - Α' όροφος), τα παρακάτω δικαιολογητικά:
1. Φωτ/φο αστυνομικής ταυτότητας.
2. Βασικό τίτλο σπουδών για τις θέσεις που προβλέπεται από την ανακοίνωση.

3. Άδεια άσκησης επαγγέλματος σε ισχύ ή λοιπές βεβαιώσεις ή πιστοποιητικά ή επαγγελματι¬κές ταυτότητες για τις θέσεις που προβλέπονται από την ανακοίνωση
4. Αίτηση (χορηγείται από την υπηρεσία μας).
5. Υπεύθυνη δήλωση (χορηγείται από την υπηρεσία μας).

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ
Ολόκληρη η ανακοίνωση θα αναρτηθεί στο χώρο των ανακοινώσεων του δημοτικού καταστή¬ματος, στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ», καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από Τετάρτη 04-07-2018 μέχρι και τη Παρασκευή 06¬07-2018.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ
α) Η πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρ¬κειας μέχρι τεσσάρων (4) μηνών, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών αναγκών (πυ¬ρασφάλεια) πραγματοποιείται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 206 του Ν.3584/2007, ό¬πως έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν, και εξαιρείται των διαδικασιών του ΑΣΕΠ και των κριτηρί¬ων πρόσληψης του άρθρου 21 του Ν.2190/1994 (ΑΣΕΠ).
β) Το προσωπικό που θα απασχοληθεί με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού ορισμένου χρόνου διάρ¬κειας μέχρι τεσσάρων (4) μηνών, δεν επιτρέπεται να απασχοληθεί με όμοια σύμβαση εντός δώ¬δεκα μηνών, όπως υπολογίζεται σύμφωνα με την παρ.2 του άρθρου 21 του Ν.2738/1999. Επί¬σης έχει κώλυμα υπέρβασης οκτάμηνης απασχόλησης μέσα στο κρίσιμο δωδεκάμηνο (παρ.2 του άρθρου 21 του Ν.2190/1994) για νέα απασχόληση οκτάμηνης διάρκειας.

γ) Παράταση, ανανέωση ή μετατροπή της σύμβασης σε αορίστου χρόνου είναι αυτοδικαίως άκυρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα