Ξεκαθαρίζει σε 24 ώρες η «βόμβα» με Λουτσιάνο που παλεύει ο Παναθηναϊκός! (vid)

08:37 8/7/2017 - Πηγή: Pagenews

Και το όνομα αυτού Λουτσιάνο ντα Ρότσα Νέβες, ή αν προτιμάτε καλύτερα εν συντομία Λουτσιάνο!

Ο 24χρονος Βραζιλιάνος περιφερειακός επιθετικός της Κορίνθιανς αποτελεί το απρόσμενα ευχάριστο μεταγραφικό "μπαμ" του Παναθηναϊκού για την κάλυψη της μίας εκ των δύο θέσεων της επίθεσης της ομάδας που άφησε η αποχώρηση του Κλωναρίδη και οι συστάσεις που τον συνοδεύουν είναι αν μη τι άλλο εξαιρετικές...

Το καθεστώς στα δικαιώματα του Λουτσιάνο είναι πολύπλοκο,

αλλά συμβαίνει συχνά με Βραζιλιάνους και Αργεντίνους παίκτες. Στην προκειμένη περίπτωση το 40% του 24χρονου άσου έχει η Κορίνθιανς (έως το Δεκέμβρη του 2017) και το 60% είναι "σπασμένο" σε δύο εταιρίες μάνατζερ που φιλοδοξούν να αυξήσουν στο μέλλον ακόμα περισσότερο τα κέρδη τους μέσω της προώθησής του στην ευρωπαϊκή αγορά. Το επιχείρησαν άλλωστε και πέρυσι με το δανεισμό του στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Μέχρι πριν μία εβδομάδα υπήρχαν αναφορές στα Μέσα της Ισπανίας που τόνιζαν ότι η Λεγκανιές περιμένει τον Λουτσιάνο να μείνει ελεύθερος για να κινηθεί, αλλά είναι αναγκασμένη να θέσει προτεραιότητα σε άμεσες επιλογές. Είναι γεγονός ότι εδώ και μία εβδομάδα δεν υπάρχει αναφορά στα ρεπορτάζ των Ισπανών.

Επιπλέον, η αρχική τιμή τον Ιούνιο, σύμφωνα με όσα υποστήριζαν μάνατζερ στη Βραζιλία, ήταν κοντά στο 1 εκατ. ευρώ, ενώ το συμβόλαιο του Λουτσιάνο δεν ξεπερνά τις 600 χιλ. ευρώ. Το πρώτο ποσό, της αγοράς του, από 1 εκατ. ευρώ έχει περιοριστεί -μετά τις όποιες επαφές έγιναν- κοντά στα μισά (500 χιλ. ευρώ) για το 100 % του παίκτη, τη στιγμή που τον Ιούνιο το ίδιο ποσό αντιστοιχούσε μόλις στο 40%.

Διαπραγματεύσεις και dead line 24ωρών!

Στο κόλπο για την απόκτησή του βρίσκονται επίσης πρώτα απ' όλα η Μποταφόγκο και κατόπιν η Κρουζέιρο με λιγότερες πιθανότητες. Εκτός από τις βραζιλιάνικες (γενικώς οι ομάδες στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας προσφέρουν τα τελευταία 4-5 χρόνια πολύ υψηλά συμβόλαια), υπάρχει πρέσινγκ από την Αλ Γκαραφά από το Κατάρ, αλλά ο ίδιος ο παίκτης προτιμά την προοπτική της Ευρώπης και το όνομα του Παναθηναϊκού στη Βραζιλία (κυρίως λόγω Ζιλμπέρτο, αλλά και του Γκάμπριελ) εξακολουθεί να είναι πολύ ισχυρό.

Η οριστική του απόφαση προβλέπεται τις επόμενες ημέρες ίσως και ώρες, σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους.

Οι νεότερες πληροφορίες πάντως το Σάββατο τα ξημερώματα στις 2:00 η ώρα ανέφεραν ότι οι... τιμές αλλάζουν διαρκώς και οι Βραζιλιάνοι μάνατζερ προσπαθούν να ανεβάσουν κι άλλο την τιμή της αγοράς του. Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι διατεθειμένος να μπει σε παζάρια ή να χάσει άλλο χρόνο. Ακόμα 24 ώρες έχει δώσει και εάν δεν υπάρξει συμφωνία στην τελική πρότασή του, θα στραφεί σε άλλη επιλογή. Οι πιθανότητες αυτή τη στιγμή είναι μεν υπαρκτές, αλλά μάλλον εις βάρος της ελληνικής ομάδας.

Ο Λουτσιάνο έχει 6 συμμετοχές και 5 γκολ στην U23 της Βραζιλίας, είναι αριστεροπόδαρος και φημίζεται για την τεχνική του κατάρτιση και την ταχύτητά του, ενώ προορίζεται για τη θέση πίσω από τον στράικερ.

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα