Βροχή και απεργίες φέρνουν... χάος στους δρόμους της Αθήνας


Δεν έφταναν οι απεργίες που... παραλύουν σήμερα όλη τη χώρα, ήρθε και ο καιρός με τις καταρρακτώδεις βροχές από νωρίς το πρωί για να... δέσει το γλυκό και να φέρει απέραντο χάος στους δρόμους της Αθήνας.

Τα προβλήματα στην κυκλοφορία έχουν αρχίσει από πολύ νωρίς, με τους οδηγούς να είναι αναγκασμένοι να περιμένουν ακόμα σε ουρές χιλιομέτρων προκειμένου

να φτάσουν στον προορισμό τους.

Σημειωτόν κινούνται τα αυτοκίνητα στη λεωφόρο Κηφισίας, στη Μεσογείων, στην Κατεχάκη, στην Αλεξάνδρας, στην Βασιλίσσης Αμαλίας και Όλγας καθώς και στην Παραλιακή.

Χιλιάδες απ’ όσους χρησιμοποιούν καθημερινά για τις μετακινήσεις τους τα ΜΜΜ αναγκάστηκαν σήμερα να πάρουν αυτοκίνητο.

Και αυτό γιατί λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ κατά της ψήφισης των νέων μέτρων που προβλέπει η συμφωνία για τη δεύτερη αξιολόγηση, οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς συμμετέχουν με στάσεις εργασίας.

Συγκεκριμένα: κατά τη διάρκεια της σημερινής 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης, λεωφορεία και τρόλεϊ θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ στα μέσα σταθερής τροχιάς δρομολόγια θα πραγματοποιούνται από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, προκειμένου - όπως αποφάσισαν οι εργαζόμενοι - να διευκολυνθούν οι απεργοί να μεταβούν στις συγκεντρώσεις. Οι συρμοί του μετρό θα τερματίζουν στο σταθμό της Δουκίσσης Πλακεντίας.

Να σημειωθεί πως οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και τρόλεϊ θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας και αύριο, Πέμπτη, από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Keywords
Τυχαία Θέματα