Βρετανία: Ομηρία σε εξέλιξη σε κέντρο μπόουλινγκ (pics &vid)


Ομηρία σε εξέλιξη σε κέντρο μπόουλινγκ στη Βρετανία. Η βρετανική αστυνομία που ανακοίνωσε ότι αντιμετωπίζει "εν εξελίξει περιστατικό" σε πάρκο ψυχαγωγίας του Νανίτον, στην κεντρική Αγγλία, διευκρίνισε ότι το επεισόδιο δεν έχει σχέση με τρομοκρατική δραστηριότητα.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και για την ώρα έχουν αποκλειστεί κάποιοι δρόμοι.

Οι τοπικές Αρχές, μέσω του Twitter κάνουν έκκληση στους πολίτες να αποφύγουν την περιοχή, όσο βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση.

Αυτόπτης

μάρτυρας δήλωσε στο Sky News ότι άκουσε ότι ο ένοπλος είναι πρώην υπάλληλος του μπόουλινγκ σέντερ. Η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Εικόνες στο Twitter δείχνουν πλήθος περιπολικών που έχουν σπεύσει στην περιοχή, ενώ τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι δρόμοι που οδηγούν στο πάρκο έχουν αποκλειστεί.

#BREAKING: a man armed with a shotgun has taken hostages at a bowling alley in Nuneaton, #UK pic.twitter.com/tepFo5dg2H

— Amichai Stein (@AmichaiStein1) October 22, 2017

#BREAKING: UK: A Hostage situation is developing in #Nuneaton -Warwickshire, at an Odeon cinema pic.twitter.com/krPG1nutwg

— Amichai Stein (@AmichaiStein1) October 22, 2017


Δημοσιογράφος της Coventry Telegraph, αλλά και αυτόπτες μάρτυρες που δημοσιεύουν πληροφορίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέφεραν ότι ελικόπτερο ασθενοφόρο προσγειώθηκε στην περιοχή, όπου έχουν σπεύσει και άλλα ασθενοφόρα. Πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν λίγο αργότερα ανέφεραν ότι το ελικόπτερο απομακρύνθηκε τελικά από την περιοχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα