Βουλή Live - Άδωνις Γεωργιάδης προς ΣΥΡΙΖΑ: Μπροστά στην καρέκλα, θα τα καταπιείτε όλα


Βουλή Live: Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, κατά την παρέμβασή του στην Ολομέλεια στη συζήτηση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τη διερεύνηση των συνομιλιών Πάνου Καμμένου με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη εμφανίστηκε ιδιαίτερα επιθετικός προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

"Θέλω να αποδείξω πόσο ψεύτες και υποκριτές είστε. Αναφέρεται το όνομα του Μανιού στο βιβλίο. Μπροστά στην καρέκλα, και το καζίνο θα καταπιείετε και όλα", ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης και συμπλήρωσε: "Μήπως θυμάστε ποιος έλεγε για broker και γερμανοτσολιάδες; Ο Πάνος Καμμένος. Ο άνθρωπος έχει κάνει καριέρα, υβρίζοντας και συκοφαντώντας. Είπατε και το άλλο. Ότι ασχολείται η Δικαιοσύνη και ότι οποιαδήποτε εμπλοκή μας είναι δείγμα ότι δεν την εμπιστευόμαστε. Το ΚΕΕΛΠΝΟ δεν το διερευνά η Δικαιοσύνη; Ακούστε ποια είναι τα σοβαρά. Είπε ο Κοντονής, ότι δεν είναι παρέμβαση να πάρει τηλέφωνο τον Γιαννουσάκη, αλλά αν πάρει την ανακριτή. Με το λιμενικό υπάλληλο, έτυχε να μιλήσει ο Καμμένος; Να μας φέρει τις αναλυτικές να δούμε αν μίλαγε ταυτόχρονα με τον Χριστοφορίδη, που μιλούσε".

«Καλύπτετε τον συνεργάτη του Γεωργαλά για να μείνετε βουλευτές και υπουργοί» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, απευθυνόμενος προς τους βουλευτές της συμπολίτευσης. Τέλος σχολίασε και τα όσα είπε ο υπουργός Άμυνας, σχετικά με τα έξοδά του στο Λονδίνο «Είπε ο Καμμένος ότι τα πλήρωσα με τα δικά μου έξοδα. Έχει πει ότι είναι τόσο φτωχός που δεν μπορεί να πληρώσει το χαράτσι. Με ποια ακριβώς χρήματα, πλήρωσε το ακριβότερο ξενοδοχείο του Λονδίνου;»

Ο αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης εγκάλεσε τον υπουργό Δικαιοσύνης, Σταύρο Κοντονή, για συγκάλυψη της υπόθεσης του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων. "Για λίγες ημέρες ακόμα στην εξουσία καταπίνετε τα πάντα", σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα