Βασίλης Κικίλιας: Η ΝΔ πρέπει να καταργήσει την επετηρίδα


"Εάν θέλει η ΝΔ να έχει τη νέα γενιά στο πλευρό της, πρέπει να καταργήσει την επετηρίδα έναντι της μεγαλύτερης απαίτησης του ελληνικού λαού στα 43 χρόνια ζωής της Παράταξής μας: αυτή της αξιοκρατίας", τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Βασίλης Κικίλιας.

"Στους τίτλους τέλους της Μεταπολίτευσης και στην απαρχή μιας νέας εποχής για την κοινωνία, τη χώρα και φυσικά τη ΝΔ

το λόγο έχουν κυρίως οι γενιές που έρχονται. Τα παιδιά σας τα εγγόνια σας. Είναι η γενιά των 360 ευρώ που επεφύλαξε ο κ Τσίπρας στους νέους που έμειναν και είναι "τυχεροί" έναντι των συνομήλικων τους που δεν έχουν δουλειά. Ένας νέος άνθρωπος στους δύο σήμερα στην Ελλάδα, είναι άνεργος έναντι των υπολοίπων που ξενιτεύτηκαν για να ζήσουν μια καλύτερη ζωή και τα προσόντα, οι ικανότητες και η ηγετικότητα τους λείπει από την Πατρίδα μας. Μια ολόκληρη γενιά, η επόμενη γενιά, στο περιθώριο της κοινωνίας, παραδομένη στη μιζέρια της Ελλάδας των Συριζοφρουρών, του κ. Τσίπρα και της παρέας του", σημείωσε ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας.

"Εάν θέλουμε κοντά μας τους νέους ανθρώπους, αν πραγματικά νοιαζόμαστε για τα παιδιά και τα εγγόνια μας, τότε καπρίτσια, στεγανά και καμαρίλα δεν χωρούν στη Νέα Δημοκρατία. Ούτε λαϊκισμοί, ούτε κακοπαιγμένες παραστάσεις, από κανέναν. Εάν θέλουμε τους νέους και φιλοδοξούμε οι νέοι να θέλουν εμάς, επιβάλλεται πρώτα μία συγγνώμη γιατί η γενιά τους είναι η πρώτη γενιά Ελλήνων μετά από πολλές, η οποία ζει χειρότερα και με λιγότερες δυνατότητες από την προηγούμενη. Αλλάζει αυτό; Φυσικά αλλάζει: Με Πανεπιστήμια, κρατικά και ιδιωτικά, άμεσα συνδεδεμένα με την αγορά εργασίας, με τμήματα/ειδικότητες αιχμής και πτυχία που θα αντιστοιχούν σε πολύ μεγάλο ποσοστό σε θέσεις εργασίας. Με φορολογικά κίνητρα για όποιον επιχειρηματία προσλαμβάνει νέους εργαζόμενους. Με φορολογική αμνήστευση για όποιον νέο άνθρωπο ξεκινά τη δίκη του επιχείρηση. Με υποχρεωτικό επαγγελματικό προσανατολισμό στα σχολεία της χώρας και με διαδραστικότητα στις μεγάλες επιχειρήσεις. Με μια πανστρατιά των μεγάλων επιχειρηματιών, ώστε να προσλαμβάνουν νέους σε σταθερά ανοδικό ρυθμό για την επόμενη δεκαετία", επεσήμανε ο Βασίλης Κικίλιας.

Ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας έδωσε το μήνυμα για "δουλειές, δουλειές, δουλειές", όπως ανέφερε. "Εάν θέλετε οι νέες Ελληνίδες και οι νέοι Έλληνες να αγκαλιάσουν τη ΝΔ τότε ξεχάστε τα πολιτικά γραφεία ως στείρο σωλήνα ρουσφετιού δια του διορισμού και της ομηρίας της οικογένειάς τους. Ελάτε να φτιάξουμε ένα κράτος μικρό, αξιόπιστο και ικανό, που να διασφαλίζει δουλειές για όλους, μέσα από το ταλέντο, το δαιμόνιο, την ικανότητα και τη διορατικότητα των Ελλήνων. Εάν θέλετε τους νέους στη ΝΔ διαγράψτε τους ως κομπάρσους και χειροκροτητές και εγγράψτε τους ως αστέρια, ως ισότιμους, ως άξιους και ικανούς. Δώστε τους το δικαίωμα σε μια αξιοπρεπή ζωή, να ζουν μόνοι και όχι με τους γονείς τους μέχρι τα 40, να μπορούν να έχουν μια δουλειά, να έχουν ζωή, να ερωτεύονται, να κάνουν όνειρα, να ταξιδεύουν, να είναι περήφανοι", σημείωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα