Τραμπ: 3 φωτογραφίες που αποδεικνύουν πόσο επικίνδυνος είναι (ακόμα) και για την πανίδα της Ιαπωνίας (pics)


Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι άνθρωπος με τακτ. Αλλά αυτό είναι γνωστό. Αυτό που μέχρι σήμερα (απλά) δεν είχαμε δει είναι ότι εκτός από από έμμεση απειλή στο κλίμα - μετά την αποχώρηση των ΗΠΑ από τη Συνθήκη του Παρισιού- μπορεί να γίνει ακόμα πιο άμεσα επικίνδυνος στην πανίδα της Ιαπωνίας. Και αυτό είναι όνο η αρχή.

Τρεις φωτογραφίες αρκούν γου να περιγράψουν το τόσο επικίνδυνα ανόητος είναι αυτός ο άνθρωπος. Ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας

Σίνζο Αμπε στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του Ντόναλντ Τραμπ στη χώρα τον υποδέχτηκε, τον καλωσόρισε και μέσα σε όλη την αβρότητα της φιλοξενίας του έδειξε με ποιον τρόπο οι Ιάπωνες ταΐζουν τα ψάρια. Με τη χρήση των παραδοσιακών τσοπστικς.

Εις μάτην η προσπάθεια. Εις μάτην και η επίδειξη. Ο Ντόναλντ είναι ανεπίδεκτος μαθήσεως. Όταν ο Τραμπ επιχείρησε να κάνει το ίδιο έδειξε πόσο άξεστος μπορεί να γίνει χωρίς σεβασμό σε αξίες, ήθη και σίγουρα παραδόσεις.

Και δυστυχώς το πρόσωπο του Σίνζο Άμπε αποδεικνύει περίτρανα πώς όταν ένας ανόητος έχει εξουσία, τότε το πράγμα είναι ιδιαιτέρως επικίνδυνο για τον πλανήτη και κυρίως για την πανίδα της Ιαπωνίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα