Το wagamama παρουσιάζει το ανανεωμένο και φρέσκο καλοκαιρινό του μενού

13:25 4/8/2017 - Πηγή: Pagenews

Σε μια ξεχωριστή βραδιά που οργανώθηκε στο κατάστημα της κηφισιάς το wagamama μας αποκάλυψε το νέο του μενού που θα ενθουσιάσει τους φανατικούς του φίλους και θα ικανοποιήσει απόλυτα τους πιο απαιτητικούς.

Κεντρική φιλοσοφία των αλλαγών είναι η προσθήκη περισσότερων επιλογών για vegetarian και vegan αλλά και νέων συνταγών που προσθέτουν αξία στη γαστρονομική εμπειρία του επισκέπτη.

Η κατηγορία των συνοδευτικών γίνεται πλουσιότερη αφού έχουν προστεθεί πέντε νέα

πιάτα στα οποία ξεχωρίζει γευστικά το bang bang cauliflower αλλά και τα ανανεωμένα hirata buns που πλέον σερβίρονται δυο σε κάθε πιάτο.

Στην παραδοσιακή κατηγορία ραμεν προστέθηκε η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε τρείς διαφορετικούς ζωμούς και μαζί το απολαυστικό shirodashi ramen με αργοψημένο χοιρινό σε πλούσιο ζωμό.

Στην κατηγορία donburi ξεχωρίζει η επιστροφή των αγαπημένων koumi donburi ενώ δυο ιδιαίτερα ποιοτικές συνταγές το steak bulgogi και το grilled duck donburi εμπλουτίζουν την κατηγορία omakase.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε την προσθήκη της δροσερής super raw salad με κινόα και αβοκάντο και τους δύο νέους χυμούς power και repair που δημιουργήθηκαν από την ομάδα του wagamama για να αναζωογονήσουν τους επισκέπτες πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά το γεύμα τους.

Το καλοκαίρι είναι εδώ και το νέο μενού του wagamama υπόσχεται να το κάνει πιο απολαυστικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα