Το πήρε πάνω του ο Ζιντάν: Τηλεφώνησε στον Ρονάλντο!


Τηλεφώνημα από τον άνθρωπο που πιθανότατα σέβεται περισσότερο από όλους εντός της Ρεάλ Μαδρίτης δέχθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο την ώρα που φαίνεται να είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου της «Βασίλισσας».

Ο Ζινεντίν Ζιντάν βρίσκεται οικογενειακώς στην Ιταλία για καλοκαιρινές διακοπές και επικοινώνησε τηλεφωνίκα με τον σούπερ σταρ της ομάδας του, όπως αναφέρει η «Marca», θέλοντας, αρχικά, να μάθει από πρώτο χέρι το πώς έχει η κατάσταση, ενώ επιδίωξε να αλλάξει τα δεδομένα.

Την ώρα

που τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Πορτογάλου άσου πληθαίνουν, ο τεχνικός των «μερένχες» ρώτησε τον πολυτιμότερο παίκτη της Ρεάλ αν ισχύουν τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι είναι εξοργισμένος μετά τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή και αν θέλει να φύγει από την πρωταθλήτρια Ευρώπης και Ισπανίας.

Μάλιστα, ο Ρονάλντο εμφανίζεται δυσαρεστημένος και λόγω της στάσης της Ρεάλ και το πώς διαχειρίστηκε γενικότερα το θέμα. «Δεν θέλω να φύγεις, σε χρειαζόμαστε» του ξεκαθάρισε ο «Ζιζού» και του τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικός τόσο για τον ίδιο όσο και για τον σύλλογο.

Πηγή: sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα