"Το παιχνίδι του δολοφόνου": Το pagenews.gr στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης (pics)


Το παιχνίδι του δολοφονού: Κριτική και αποκλειστικές φωτογραφίες από την επίσημη πρεμιέρα.

Γράφει η Έπη Τρίμη

Όλη η αφρόκρεμα της δημοσιογραφίας όπως η Έλενα Ακρίτα, η Χριστίνα Πολίτη, ο Γιώργος Παπαδάκης, ο Νίκος Γεωργιάδης καθώς και οι μεγάλοι τηλεοπτικοί σταθμοί ήταν εκεί να συγχαρούν το ακτύπητο δίδυμο Ρέππα-Παπαθανασίου, τους ηθοποιούς και τους συντελεστές.

Παρευρέθησαν ομότεχνοι όπως οι Βάνα Ραμπότα, Βασίλης Κούκουρας, Ελένη Κούρκουλα, Βάσια Παναγοπούλου, Φώτης Σπύρος, Μαρίνος Κόνσολος, Άννα Κουρή, Τάνια Τρύπη, Σοφία Βογιατζάκη, Βίκυ Κάβουρα, Μίνα Αδαμάκη, Χριστίνα

Αλεξανιάν, Κώστας Ευρυπιώτης κλπ.

Διακρίναμε τη Μαρία Ψαθά, Νατάσα Θεοδωρίδου, την Τζένη Μπότση, Ναταλία Δραγούμη, Ζέτα Δούκα και η λίστα ας σταματήσει εδώ γιατί όλη η αφρόκρεμα της showbiz παρέλασε, συνομίλησε και βέβαια φωτογραφήθηκε όπως θα δείτε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες που διασφαλίσαμε για εσάς.

Υπόθεση:

Το δίδυμο Ρέππα – Παπαθανασίου γράφουν το πρώτο τους αστυνομικό έργο αποτίνοντας φόρο τιμής στην «παγκόσμια» Άγκαθα Κρίστι , όπως δήλωσε ο Μιχάλης Ρέππας. Όλη η ιστορία εξελίσσεται στην Κηφισιά σε μια έπαυλη το 1959. Πρόκειται για 7 υπόπτους που ο καθένας έχει κίνητρα για να διαπράξει το φόνο του εφοπλιστή Παύλου Μαυρίδη. Ο αστυνόμος Στεφανίδης ως ένας άλλος Πουαρό αναλαμβάνει δράση, προσπαθώντας να ξεδιαλύνει το μυστήριο - ένα δύσκολο «σταυρόλεξο» για δυνατούς λύτες. Στην ουσία, πρόκειται για ιστορίες έρωτα, ζήλιας και εκδίκησης. Οι Ρέππας-Παπαθανασίου, ψυχογραφούν με θαυμαστό τρόπο τον αστυνόμο Στεφανίδη ως άνθρωπο έξυπνο και ανατρεπτικό. Ο αστυνόμος μέσω της ανάκρισής του εισχωρεί στη σκοτεινή πλευρά του κάθε ατόμου και εν δυνάμει υπόπτου και μελετά όχι μόνο τα φανερά πεδία, αλλά ξεσκεπάζει με τόλμη και μαεστρία τη διπλή ζωή όλων των εμπλεκομένων και τα κρυμμένα μυστικά και πάθη. Και βέβαια, όπως πρέπει να συμβαίνει στα καλά αστυνομικά σενάρια, στο τέλος υπάρχει η μεγάλη ανατροπή που δεν είναι προβλέψιμη και είναι άκρως ανατρεπτική και συγκλονιστική.

Κριτική:

Η παράσταση « Το παιχνίδι του δολοφόνου» θα συζητηθεί όπως και όλες οι δουλειές του ταλαντούχου διδύμου. Εξαιρετικά σκηνικά, υπέροχα κοστούμια που επιμελήθηκε η Έβελυν Σιούπη και πλοκή που σε κρατά σε εγρήγορση. Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος που υποδύεται τον αστυνόμο Στεφανίδη είναι ο πρωταγωνιστής και βέβαια κρατά όλον τον παλμό της παράστασης . Συναντάμε ένα άγριο παιχνίδι, στο οποίο θίγονται πολλά δίπολα. Άνδρας – γυναίκα, αγάπη – μίσος, θύτης – θύμα, χρήματα και εξουσία. Η ανατομία των σχέσεων αποδίδεται εκπληκτικά. Το έργο αφορά στην ανικανότητα να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας καθώς όλοι υποψιάζονται όλους γιατί ο κάθε ένας έχει το κρυφό του μυστικό. Όλο το cast είναι εξαιρετικό και είναι εμφανής η προσπάθειά τους και η προσήλωση στη λεπτομέρεια.

Συντελεστές:

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Σύλβια Δελικούρα, Τόνυ Δημητρίου, Μάνος Ιωάννου, Δημήτρης Κυρατσούδης, Μιχάλης Μαρίνος, Ελισάβετ Μουτάφη, Ευαγγελία Συριοπούλου.

Συγγραφή - Σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας / Σκηνικά: Παναγιώτα Κοκορού / Κοστούμια: Έβελυν Σιούπη.

Θέατρο Ήβη: Τετάρτη: 19.00, Πέμπτη & Παρασκευή: 21.00, Σάββατο 18:00 (απογευματινή) & 21.00 (βραδινή), Κυριακή: 19.00.

Διάρκεια Παράστασης 120΄
Παραγωγή Θεατρικές Σκηνές.

Keywords
Τυχαία Θέματα