Το φιλί στο στόμα του Μπέκαμ στην κόρη του και οι επικριτές (pic)

13:06 4/7/2017 - Πηγή: Pagenews

Μία πολύ τρυφερή στιγμή με την κορούλα του ανέβασε στο Instagram ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ωστόσο βρέθηκαν άνθρωποι που την κατέκριναν και στάθηκαν επικριτικοί απέναντι στον Άγγλο πρώην ποδοσφαιριστή.

Τη φωτογραφία μοιράστηκε ο ίδιος ο αστέρας στα κοινωνικά του δίκτυα τον περασμένο μήνα από τις διακοπές της οικογένειας με το σχόλιο «Φιλί για τον μπαμπά» και ένα emoji καρδιά.

Kiss for Daddy ❤️

A post shared by David Beckham

(@davidbeckham) on Jun 1, 2017 at 10:55am PDT

«Είναι ανάρμοστο» σχολίασε ένας από τους ακόλουθούς του για το φιλί στην πεντάχρονη κόρη του με τον Μπέκαμ να αντιδρά και να υποστηρίζει σε συζήτηση που έγινε εκ των υστέρων στο Facebook Live ότι είναι «πολύ στοργικός» με τα παιδιά του για έτσι μεγάλωσε και εκείνος.

«Πραγματικά με επέκριναν επειδή φίλησα την κόρη μου στα χείλη τις προάλλες. Φιλάω όλα μου τα παιδιά στα χείλη. Τον Μπρούκλιν ίσως όχι. Ο Μπρούκλιν είναι 18, μπορεί να βρει λίγο περίεργο. Αλλά είμαι πολύ στοργικός με τα παιδιά. Έτσι μεγάλωσα εγώ και η Βικτόρια, και έτσι είμαστε με τα παιδιά μας. Θέλουμε να δείξουμε στα παιδιά μας αγάπη και ότι τα προστατεύουμε, τα φροντίζουμε, και τα υποστηρίζουμε και είμαστε πολύ στοργικοί μαζί τους», είπε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής.

Το ζήτημα όμως φαίνεται ότι απασχολεί ιδιαίτερα τους επιστήμονες οι οποίοι διατυπώνουν διαφορετικές απόψεις ως προς αν το φιλί στα χείλη ανάμεσα σε έναν γονιό και ένα παιδί είναι μία κίνηση που πρέπει να γίνεται. Από τη μία δηλαδή κάποιοι υποστηρίζουν ότι πρόκειται για μία κίνηση που μπερδεύει και ως εκ τούτου πρέπει να σταματήσει και άλλους να κάνουν λόγο για μία όμορφη κίνηση που προωθεί τη συναισθηματική σχέση.

Keywords
Τυχαία Θέματα