"Τις Κυριακές τα δειλινά": H Ανατολή Μαργιόλα και ο Βασίλης Προδρόμου, στο Passport Κεραμεικός


Να ζωντανέψουν ξανά την ατμόσφαιρα με τις παρέες να μοιράζονται κρασί και τραγούδια, θα επιχειρήσουν δύο από τους πιο ξεχωριστούς νέους ερμηνευτές - που όμως διαθέτουν κάτι από την κλασική λαϊκή στόφα – η Ανατολή Μαργιόλα και ο Βασίλης Προδρόμου, στο Passport Κεραμεικός – upstairs, από τις 22 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή απόγευμα.

Τις Κυριακές τα δειλινά, οι δυο τους μαζί με την εξαιρετική ορχήστρα που επανδρώνουν γνωστοί σολίστες - συνθέτες όπως είναι ο Μανώλης Πάππος και ο Dasho Kurti αλλά και οι νεότεροι ταλαντούχοι

Δημήτρης Σίντος και Νίκος Σαμαράς και στα κρουστά ο Μιχάλης Μπακάλης, θα συναντιούνται με γνωστούς και καταξιωμένους τραγουδιστές που θα συμμετέχουν ενεργά στην σκηνή όπως η Ελένη Βιτάλη, η Γλυκερία κ.α.

Με καύσιμο το κλασικό, παλιό αγαπημένο λαϊκό τραγούδι, σε όλες του τις εκφράσεις και ιστορικές περιόδους αλλά και τραγούδια από τις δισκογραφικές τους δουλειές που έχει συμμετάσχει η Ανατολή Μαργιόλα και που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό ο Βασίλης Προδρόμου, θα φέρουν στην σκηνή του Passport Κεραμεικός – Upstairs την αυθεντική λαϊκή ατμόσφαιρα.

Τραγούδια που θα σιγοτραγουδήσουν μαζί με το κοινό, τα ρεφρέν και τις μελωδίες που ενώνουν διαφορετικές γενιές και εποχές.

Η Ανατολή Μαργιόλα εκτός από τις σπουδές λαϊκής και παραδοσιακής μουσικής, έχει συνεργαστεί με πολύ σημαντικούς τραγουδιστές και μουσικούς όπως ο Γιώργος Νταλάρας , η Ευανθία Ρεμπούτσικα, η Μαρία Σουλτάτου, ο Βαγγέλης Κορακάκης , ο Μανόλης Πάππος ,ο Θέμης Καραμουρατίδης, ο Νίκος Τατασόπουλος, η Σοφία Παπάζογλου, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, ενώ χαρακτηριστικές ήταν οι δύο συμμετοχές της στα soundtrack των ταινιών «Ουζερί Τσιτσάνης» και «Νοτιάς». Σε λίγο καιρό ολοκληρώνει την πρώτη της ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά σε μουσική του Δημήτρη Σίντου.

Ο Βασίλης Προδρόμου σπούδασε αρχιτέκτονας μεν αλλά ούτε στιγμή δεν σκέφτηκε να αφήσει τη μουσική. Ξεκίνησε να εμφανίζεται στο πλευρό της Γλυκερίας και του Μπάμπη Τσέρτου και κατόπιν συνεργάστηκε με την Ελένη Βιτάλη,τον Μανώλη Λιδάκη, τη Μελίνα Κανά, τη Λιζέτα Καλημέρη και τη Σοφία Κουρτίδου μεταξύ άλλων, ενώ μόλις πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο «Η ζωή ξεκινάει από τώρα».

Από τις 22 Οκτωβρίου, «Τις Κυριακές τα δειλινά» θα τα λέμε νωρίς το απόγευμα στο Passport Κεραμεικός – upstairs!

Ωρα έναρξης: 18:30

Συμμετέχουν οι μουσικοί:

Μανώλης Πάππος / μπουζούκι

Dasho Kurti / ακορντεόν

Δημήτρης Σίντος / πιάνο, μπάσο

Νίκος Σαμαράς / τρομπέτα, μπουζούκι

Μιχάλης Μπακάλης / κρουστά

INFO

PASSPORT ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ Upstairs

Κεραμεικού 58 & Μαραθώνος, Αθήνα

Tηλ. κρατήσεων 2105222203 – 210 4130153

Τιμές εισιτηρίων: 12 ευρώ (με μπύρα ή κρασί στο bar) – 15 ευρώ (με μπύρα ή κρασί στο τραπέζι

Keywords
Τυχαία Θέματα