Θρίλερ με εξαφάνιση 18χρονης στο Αττικό νοσοκομείο (pics)

13:14 6/5/2017 - Πηγή: Pagenews

Με το θέμα της εξαφάνισης ασχολήθηκε εκτενώς η εκπομπή "Φως στο Τούνελ" του Alpha με την Αγγελική Νικολούλη με τον πατέρα της να δηλώνει πως την πήγε στο νοσοκομείο και από εκεί την έχασε!

Αναλυτικά η υπόθεση

Ηρωίδα του νέου θρίλερ η Ελένη Ευσταθιάδη 18 μόλις χρόνων, που εξαφανίστηκε από τα επείγοντα του Αττικού νοσοκομείου το Σάββατο 21 Ιανουαρίου.

Η μαρτυρία ενός οδηγού ταξί, ο ιδιοκτήτης καταστήματος στην Αχαρνών που τον πλήρωσε

και το περίεργο τηλεφώνημα σε έναν άγνωστο αλλοδαπό άνδρα που την παρέλαβε, συνθέτουν τον νέο γρίφο που κλήθηκε να λύσει η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.

Ο πατέρας της Δημήτρης Ευσταθιάδης που βρέθηκε στο στούντιο του «Τούνελ», μίλησε για τα στοιχεία που κατάφερε να συγκεντρώσει με δυσκολία και που οδηγούν σε ένα σκληρό κύκλωμα…

Η μονάδα εξωτερικών ερευνών του «Τούνελ» βρέθηκε στο σημείο της Αχαρνών όπου οδηγήθηκε τη νύχτα της εξαφάνισης η αγνοούμενη Ελένη. Το μπερδεμένο κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται και τα όσα ήρθαν στο φως είναι αποκαλυπτικά.

Την κοπέλα φαίνεται να παρέλαβε ένας Πακιστανός που κυκλοφορεί με το παρατσούκλι Σαχ Μαξούτ. Στο Facebook χρησιμοποιεί ένα άλλο ψευδώνυμο και η σελίδα του, προκάλεσε ανατριχίλα.

Όπλα, ναρκωτικά, πακέτα με χρηματικά ποσά, κοπέλες σε προσωπικές στιγμές, αλλά και αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. φαίνονται απροκάλυπτα στο σοκαριστικό προφίλ του.

Υπήρχε και η φωτογραφία της αγνοούμενης Ελένης. Η ίδια φαινόταν να είχε σχολιάσει ότι ήταν στο νοσοκομείο και ότι θα γυρνούσε στο σπίτι της, αλλά ο τρόπος γραφής δεν ήταν ο δικός της σύμφωνα με τον πατέρα της.

Μετά τα όσα ήρθαν στο φως, η δικηγόρος της οικογένειας Βούλα Δημητριάδου, ανέφερε θα ενημερώσει την Εισαγγελέα Ανηλίκων για περαιτέρω έρευνα.

Το οικογενειακό δράμα

Η εξαφάνιση της όμορφης Ελένης, κρύβει ένα οικογενειακό δράμα. Ο πατέρας την μεγάλωσε μόνος του μετά τον ξαφνικό θάνατο της μητέρας της. Μέρα – νύχτα οργώνει την Αθήνα για να την βρει, με τη φωτογραφία της στα χέρια του…

«Πήγα το παιδί μου στο νοσοκομείο και εξαφανίστηκε…»

Η νομική σύμβουλος της οικογένειας απηύθυνε έκκληση σε όσους μπορούν να βοηθήσουν, έστω με μια πληροφορία στην εκπομπή, «για να σωθεί αυτό το παιδί, που θα μπορούσε να είναι το παιδί όλων μας».

Keywords
Αναζητήσεις
ελενι ευσταθιαδι νικολουλι
Τυχαία Θέματα