Θρίλερ με 26χρονο αγνοούμενο στο Μαύρο Λιθάρι


Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός 26χρονου στην περιοχή Μαύρο Λιθάρι. Το βράδυ της Κυριακής σήμανε συναγερμός όταν οι φίλοι ενός 26χρονου ενημέρωσαν ότι χάθηκε στη θάλασσα στην περιοχή Μαύρο Λιθάρι. Αμέσως άνδρες του Λιμενικού άρχισαν έρευνες, ενώ στην επιχείριση μετείχε και ελικόπτερο.

Ο 26χρονος είχε πάει με φίλους του με σκάφος για μπάνιο κοντά στη νησίδα Αρσινόη, όμως απομακρύνθηκε. Ευτυχώς οι έρευνες απέδωσαν.

Τη νύχτα ο νεαρός εντοπίστηκε κατάκοπος, αλλα σώος από ψαράδες στην περιοχή της Σαρωνίδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

του Λιμενικού:

Ενημερώθηκε το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., απογευματινές ώρες χθες, για περιστατικό αγνοούμενου 26χρονου αλλοδαπού κολυμβητή, ο οποίος σύμφωνα με δήλωση ενός εκ των τριών (03) φίλων του, είχαν μεταβεί από κοινού με σκάφος στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Μαύρου Λιθαριού και νησίδας Αρσινόης, για κολύμβηση.

Υπό το συντονισμό του Ε.Κ.Σ.Ε.Δ. του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. πραγματοποιήθηκαν έρευνες από περιπολικά σκάφη Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. προς εντοπισμό του ανωτέρω στην εν λόγω θαλάσσια περιοχή, καθώς και από ιδιωτικό σκάφος. Παράλληλα απογειώθηκε ελικόπτερο του Π.Ν., ενώ έρευνες διενεργήθηκαν και από ξηράς με περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ..

Βραδινές ώρες χθες, ο 26χρονος κολυμβητής εντοπίστηκε και περισυνελέγη σώος από το διερχόμενο ερασιτεχνικό σκάφος ''ΚΑΘΥ'' Τ.Λ. 557-Α΄ στη θαλάσσια περιοχή της Σαρωνίδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα