Τελειώνει άλλους 5 παίκτες ο Χάσι !

10:39 5/7/2017 - Πηγή: Pagenews

Μεγάλη συζήτηση έχει προκαλέσει από χθες η απόφαση του Μπέσνικ Χάσι να "κόψει" από την αποστολή του Ολυμπιακού για το Βέλγιο τους Σπύρο Ρισβάνη, Γιάννη Γιαννιώτα, Νίκο Βέργο, Παϊτίμ Κασάμι και Μπρούνο Βιάνα.

Ο Αλβανός προπονητής ετοιμάζεται να προχωρήσει σε εκκαθαρίσεις που θα προκαλέσουν αίσθηση, ενώ χθες έδωσε εντολή στη διοίκηση για την απόκτηση και δεύτερου φορ, εκτός από τον Εμάνουελ Εμενίκε, καθώς δε φαίνεται

να υπολογίζει στον Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Ποιοι δεν "τρελαίνουν" τον Χάσι

Πάντως, ο τεχνικός των Ερυθρολεύκων έχει σοβαρά παράπονα κι από άλλους παίκτες και δεν αποκλείεται στην πορεία της προετοιμασίας να προκύψουν και νέες αποχωρήσεις.

Ο Αλβανός προπονητής δείχνει να μη έχει σε μεγάλη εκτίμηση τους Μάρκο Μάριν, Σεμπά, Αντρέ Μάρτινς, Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια και Γιώργο Μανθάτη, χωρίς, βέβαια, να σημαίνει ότι θα τεθούν άπαντες εκτός πλάνων, ωστόσο δεν αποκλείεται κάποιοι απ' αυτούς να θεωρούνται μόνο εναλλακτικές λύσεις στα πλάνα του.

Οι ευχάριστες εκπλήξεις

Την ίδια στιγμή, ο κόουτς έχει μείνει ικανοποιημένος από κάποιους άλλους παίκτες που θεωρητικά τουλάχιστον δεν περίμενε κανείς ότι θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Μέσα σε αυτούς είναι δεδομένα ο Λεονάρντο Κούτρης, που όπως σας έχουμε ξαναγράψει αποτελεί το "πουλέν" του βοηθού του Μπέσνικ Χάσι, Μάρκο Μπάμπιτς, ο οποίος του μεταδίδει τα "μυστικά" της θέσης.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο νεαρός άσος να "ακυρώσει" και τη μεταγραφή του αριστερού μπακ, καθώς το προπονητικό τιμ πιστεύει πολύ στον μικρό και τον βλέπει ακόμα και για τη θέση του βασικού.

Ένας άλλος παίκτης που έχει "κερδίσει" με το ζήλο και το πάθος του τον προπονητή του Ολυμπιακού είναι ο Μανώλης Σιώπης, ο οποίος έχει ξεκάθαρο προβάδισμα έναντι των άλλων μέσων που διαθέτει αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός. Ο πρώην άσος του Πανιωνίου αρέσει στον Μπέσνικ Χάσι, ωστόσο είναι πιθανό να "υποβαθμιστεί" ο ρόλος του, μετά τις μεταγραφές που αναμένεται να γίνουν στη θέση του.

Keywords
Τυχαία Θέματα