Σβίγκου: Η Νέα Δημοκρατία διαστρεβλώνει την πραγματικότητα


Η Νέα Δημοκρατία διαστρεβλώνει την πραγματικότητα, όταν κατηγορεί την κυβέρνηση ότι αποστρέφεται τις επενδύσεις, τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου. "Από την πρώτη στιγμή είχαμε θέσει τους όρους του σχεδίου μας για μία δίκαιη ανάπτυξη η οποία θα έχει ως επίκεντρο τους εργαζόμενους.

Θεωρούμε ότι οι επενδύσεις, όπως τις παρουσίασε χθες ο πρωθυπουργός, είναι τέτοιες που

μπορούν να δώσουν στην Ελλάδα μια διαφορετική εικόνα, στην οποία θα γίνονται σεβαστά τα δικαιώματα των εργαζομένων", επισήμανε η κ. Σβίγκου μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Focus" της Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα για την επένδυση στο Ελληνικό υπογράμμισε πως "μέσα από τη διαπραγμάτευση της σημερινής κυβέρνησης επιτεύχθηκαν πολλές διορθωτικές παρεμβάσεις στο τελικό σχέδιο της επένδυσης, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα τη μεγιστοποίηση του οφέλους για το Δημόσιο και την προστασία του περιβάλλοντος και αυτή είναι μία επένδυση η οποία θα προχωρήσει".

Σχετικά με την επένδυση χρυσού στις Σκουριές Χαλκιδικής, η κ. Σβίγκου σημείωσε ότι "η ελληνική κυβέρνηση έχει θέσει όρους οι οποίοι πρέπει να γίνουν σεβαστοί και έχουν να κάνουν με την προστασία του περιβάλλοντος και με την περιφρούρηση όλων των όρων που απορρέουν από τις συμβάσεις των δύο μερών" και προσέθεσε: "Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει συγκεκριμένη θέση για τις Σκουριές, υπάρχουν συγκεκριμένοι όροι για τους οποίους μια σύμβαση μπορεί να συμπλέει με τους όρους οι οποίοι μπαίνουν από το ευρωπαϊκό και ελληνικό δίκαιο, και εμείς έχουμε υπάρξει σαφείς ως προς αυτά τα οποία έχουν παραβιαστεί και ως προς αυτά τα οποία θα πρέπει να γίνουν την επόμενη περίοδο".

Keywords
Τυχαία Θέματα