"Σεισμός" με Παύλο και Θανάση - Απίστευτο αυτό που έκανε ο κόσμος της ομάδας

17:00 5/5/2018 - Πηγή: Pagenews

Οι δύο ιστορικοί ηγέτες του Παναθηναϊκού μίλησαν. Και όταν μιλούν ο Παύλος και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, όλα τα υπόλοιπα απλά... σταματούν. Διότι παράγοντες σαν κι αυτούς, δύσκολα θα συναντήσει και πάλι, όχι μόνο ο Παναθηναϊκός, αλλά ολόκληρος ο ελληνικός

αθλητισμός. Παράγοντες που μόνο έβαζαν και ποτέ δεν ζητούσαν. Το μόνο που ζητούσαν; Να βλέπουν την ομάδα τους στην κορυφή. Και αυτό το κατάφεραν.

Μετά τη χθεσινή τους κοινή δήλωση, αντιλήφθηκε και ο τελευταίος που είχε απομείνει πως η οικογένεια Γιαννακόπουλου παραμένει ένα και φυσικά πάνω απ' όλα βάζουν τον Παναθηναϊκό. Και την ίδια ώρα αποδείχτηκε πως ο κόσμος βάζει πάνω απ' όλους τους Γιαννακόπουλους. Καμιά Ευρωλίγκα και κανένας Μπερτομέου δεν τους νοιάζει.

Τα σχόλια που υπήρξαν στις αθλητικές ιστοσελίδες ήταν πάρα πάρα πολλά και ΟΛΑ υπέρ της οικογένειας Γιαννακόπουλου. Η συσπείρωση στο μπασκετικό τμήμα του Παναθηναϊκού είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά. Μια... βόλτα στα σχόλια θα σας πείσει.

Όταν αποφάσισαν να μιλήσουν ο Παύλος και ο Θανάσης ο κόσμος ξέσπασε. Δεν διανοείται Παναθηναϊκό χωρίς την ιστορική οικογένεια στην ηγεσία του. Και δεν τους ενδιαφέρει καμιά διοργάνωση μπροστά σε αυτούς τους ανθρώπους.

Keywords
Τυχαία Θέματα