"Σαλούν" η Βουλή - Άγριο επεισόδιο με πρωταγωνίστρια τη Μεγαλοοικονόμου


Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Βουλή με τη πρωταγωνίστρια τη Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε έξαλλη κατάσταση στο καφενείο της Βουλής άρχισε να εκσφενδονίζει καρέκλες και την τσάντα της κατά προσώπου που εμφανιζόταν ως συνεργάτης της. Το επεισόδιο εξελίχθηκε μπροστά στα έκπληκτα μάτια βουλευτών και έληξε με την παρέμβαση της φρουράς του κοινοβουλίου.

Σύμφωνα

με πληροφορίες ο άνθρωπος που δέχθηκε την οργισμένη επίθεση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ κυκλοφορεί σχεδόν καθημερινά στους διαδρόμους του κοινοβουλίου και συστήνεται ως δημοσιογράφος, συνεργάτης της κυρίας Μεγαλοοικονόμου και πρώην υποψήφιος βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων.

Οι διάλογοι όπως τους μεταφέρουν αυτόπτες μάρτυρες

Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου: Βγες έξω καθίκι! Πώς μπήκες μέσα παλιάνθρωπε; Ποιος σου έδωσε άδεια;
Άγνωστο πρόσωπο: Δεν πάω πουθενά! Φώναξε τον φρούραρχο.
Μεγαλοοικονόμου: Δεν θα με απειλείς εσύ! Δεν θα έρχεσαι εδώ!
Άγνωστο πρόσωπο: Ποια είσαι εσύ; Έχω άδεια!

Σε εκείνο το σημείο η κυρία Μεγαλοοικονόμου άρχισε να τον χτυπά στο κεφάλι με την τσάντα και το κινητό της τηλέφωνο με αποτέλεσμα να πέσουν στο πάτωμα το πορτοφόλι και οι κάρτες της, ενώ την ίδια ώρα κατέφθασαν και οι δυνάμεις της φρουράς της Βουλής.
Μεγαλοικονόμου: Θα βγεις τώρα έξω!

Τη χρονική εκείνη στιγμή η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να χτυπά τον άνθρωπο που την εξαγρίωσε με γυμνά χέρια! Η φρουρά επιχείρησε να την απομακρύνει, όμως η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου τους ξέφυγε και άρπαξε μια καρέκλα εκσφενδονίζοντάς την στα πόδια του θύματος που ψέλλισε: «Είμαι δημοσιογράφος. Να έρθει εδώ ο φρούραρχος...

Η εξήγησή της για το περιστατικό

«Πριν από ένα μήνα με πήρε η γραμματέας του προέδρου της Βουλής και μου είπε ότι ήθελε να δει τον πρόεδρο της Βουλής ιδιαιτέρως και έλεγε ότι είναι συνεργάτης μου. Απάντησα ότι δεν υπήρξε ποτέ συνεργάτης μου. Σήμερα το απόγευμα πήγα να πιω ένα καφέ στο καφενείο της βουλής με είδε και μου έκανε πονηρά χαμογελάκια.

Παίρνω τον φρούραρχο και του λέω γιατί είναι αυτός μέσα; Μου λέει πάρτε το γραφείο Τύπου. Παίρνω το γραφείο Τύπου και λέω "γιατί του δώσετε άδεια αυτού του τύπου να μπει στη βουλή;".

Αυτός συνεχίζει να μου κάνει χαμογελάκια και του λέω βγες έξω γιατί θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα. Μου λέει "γιατί; Γνωριζόμαστε". "Δεν γνωριζόμαστε" του απαντάω. "Δεν έχεις άδεια και βγες έξω γιατί θα φωνάξω τους αστυνομικούς". Μου λέει «μα, μου» και τον χτυπάω με το κινητό στο κεφάλι τρεις φορές.

Άμα θέλει ας μου κάνει αγωγή. Εγώ θα του κάνω αγωγή για δυσφήμιση και θα του πάρω και τα σώβρακα. Δεν ήταν ποτέ συνεργάτης μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Βουλή Live για Novartis: Σκληρό ροκ στην Ολομέλεια

Keywords
Τυχαία Θέματα