Σακίρα - Πικέ: Ήταν για τη Σακίρα το... μεσαίο δάχτυλο του Πικέ; (pics)


Σακίρα και Ζεράρ Πικέ φαίνεται πως έχουν λάβει την απόφαση να πάρουν διαζύγιο, παρά το γεγονός πως αποτελούσαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz τα τελευταία χρόνια.

Μάλιστα τον περασμένο Δεκέμβριο, λίγες ημέρες πριν από την αλλαγή της χρονιάς, μια Κουβανή... γκουρού της μαντείας, η φημισμένη ακόμα και έξω από τα σύνορα της χώρας του Κάστρο, Μόνι Βιδέντε είχε... προειδοποιήσει

Κάνοντας τις προβλέψεις της για το 2017 είχε αναφέρει ότι εντός του τρέχοντος έτους, ο άσος των Καταλανών και η

Κολομβιανή τραγουδίστρια θα χωρίσουν. «Το 2017 θα είναι η χειρότερη χρονιά για την οικογένεια της Σακίρα» είπε η γκουρού. «Μπορεί τα πρώτα χρόνια να μην είχαν πρόβλημα, αλλά η διαφορά ηλικίας τώρα θα φανεί» συμπλήρωσε η γκουρού αναφερόμενη στα δέκα χρόνια που χωρίζουν το ζευγάρι.

Στην Ισπανία, τις τελευταίες ώρες, έχει βουίξει ο τόπος ότι το διάσημο ζευγάρι, που έχει αποκτήσει δυο γιους, δεν είναι πια μαζί και ότι η Σακίρα έχει ήδη πάρει τα παιδιά και έχει μετακομίσει σε άλλο σπίτι.

Ουδείς, βέβαια, από τους δυο βγήκε δημόσια για να τοποθετηθεί επί του «καυτού» θέματος, ενώ φήμες κάνουν λόγο για τρίτο πρόσωπο το οποίο μπήκε ανάμεσά τους, χωρίς να έχουν γίνει γνωστά περισσότερα. Ωστόσο, τα ρεπορτάζ στην χώρα της Ιβηρικής επικαλούνται συγκεκριμένα στοιχεία που ίσως δείχνουν τον χωρισμό.

Για παράδειγμα, τόσο ο Πικέ όσο και η Σακίρα έχουν μήνες να ανεβάσουν κοινή φωτογραφία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η τελευταία ήταν στα τέλη Ιουλίου όταν φωτογραφήθηκαν μαζί στον γάμο του Λιονέλ Μέσι.

Υπάρχει και κάτι ακόμα... Στο τελευταίο παιχνίδι της εθνικής ομάδας της Ισπανίας μάλιστα, στις κερκίδες ήταν για πρώτη φορά τα παιδιά του ζευγαριού αλλά χωρίς τη μητέρα τους ενώ ο πανηγυρισμός του Πικέ κόντρα στην Εσπανιόλ με τα δύο δάχτυλα υψωμένα στο χέρι και το ένα στο άλλο, μεταφράστηκε ως ένα μήνυμα προς τα παιδιά του και την ίδια τη Σακίρα, την οποία θεωρεί υπαίτια του χωρισμού.



Keywords
Τυχαία Θέματα