ΠΥΞ-ΛΑΞ: 30 χρόνια με συναυλία και νέα τραγούδια!


Της Χριστίνας Διαμαντοπούλου

«Έχουμε μια καταπληκτική ιδέα, να στήσουμε μια μεγάλη γιορτή για τα 30 χρόνια των ΠΥΞ-ΛΑΞ. Θα είναι μια από τις μεγαλύτερες παραγωγές που έχουν γίνει για ελληνικό συγκρότημα ή καλλιτέχνη. Έχετε πάρει άλλωστε μια ιδέα από το 2011», ξεκίνησε εκ μέρους της παραγωγού εταιρίας DiDi Music ο Νίκος Λώρης.

«Το 2018 θα συμπληρωθούν 30 χρόνια από την ίδρυση της μπάντας κι αισθανθήκαμε την ανάγκη πρώτα απ’ όλα για μας,

να στήσουμε μια μεγάλη γιορτή. Ο κόσμος έχει επιλέξει αυτή τη μπάντα για να κάνει τις γιορτές του. Με τον δικό του τρόπο, ο οποίος και εμάς πάντα μας εξέπληττε», ανέφερε ο Φίλιππος Πλιάτσικας. Παράλληλα, ο αγαπημένος τραγουδιστής αποκάλυψε ότι «εάν μας βγουν καλά τραγούδια, μπορεί να φτιάξουμε και κανέναν δίσκο».

Ενθουσιασμένος με την ιδέα δήλωσε ο Μπάμπης Στόκας… «Τον Φίλιππα τον ξέρω από 8 χρονών κι έχω περάσει όλα τα ψυχολογικά μου μαζί του!», ανέφερε. «Πέρα από την ιδέα της γιορτής, μ’ ενδιαφέρει πιο πολύ το δημιουργικό. Θα κάνουμε νέα τραγούδια, σας το λέω σίγουρα και είναι μεγάλη χαρά που θα ξαναδουλέψει η μπάντα», κατέληξε.

Όπως ανέφεραν το συγκρότημα θα απαρτίζεται από παλιά και νέα μέλη. «Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα ξεπεράσουμε πάλι τον εαυτό μας και θα φτιάξουμε κάτι αντίστοιχο του συγκροτήματος», ανέφερε ο Φ. Πλιάτσικας.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει ήδη, παρόλο που η συναυλία ουσιαστικά έχει προγραμματιστεί σε 1,5 χρόνο από τώρα, οι τιμές των εισιτηρίων θα κυμαίνονται από 11-25 ευρώ, ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθεί σε κοινωφελή ιδρύματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα