Πρωταγωνιστής σε διεθνές best seller ο Κώστας Μαρτάκης

17:07 3/3/2017 - Πηγή: Pagenews

Εκείνο το πρωί, η Αλίσια το αποφάσισε: «Ναι, λοιπόν, θα γράψω βιβλίο. Γιατί δηλαδή, οι άλλες καλύτερες είναι; Το δικό μου θα έχει μάγισσες, σκοτεινά βασίλεια, τέρατα και βουντού. Αλλά το δυνατό (και πρωτότυπο) σημείο θα είναι ότι θα εμπλέκονται οι αρχαίοι δώδεκα θεοί. Για να δω όμως καμία πληροφορία για τους θεούς αυτούς, γιατί όταν το κάναμε στο σχολείο εγώ δεν πρόσεχα, είχα στήσει λουρί με τη διπλανή μου».

Γκουγκλάρει ανυποψίαστη «greek god» και τι να δει; Αντί για τον (νεφεληγερέτη) Δία, τον (δύσμορφο) Ήφαιστο ή έστω τον (εκηβόλο) Απόλλωνα, αναδύεται από την οθόνη κούκλος, με υπέροχο

χαμόγελο, και αρχικά ΚΣ (= Κώστας Μαρτάκης, τι άλλο νομίσατε;). Γεννήθηκε επομένως το εύλογο ερώτημα: «Κι εγώ τι κάθομαι εδώ (στις ΗΠΑ) και χαζεύω;»

Η Αλίσια (Χέλμινγκ, πιο συγκεκριμένα) κάνει αναδίπλωση και ρισέτ στο πρόγραμμα, οπότε και έρχεται στην Ελλάδα να γνωρίσει το εν λόγω άτομο. Εννοείται ότι το πετυχαίνει, του ζητάει δε να της κάνει το σάουντρακ του βιβλίου (επίσης πρωτότυπη ιδέα). Κυκλοφορεί ήδη ο πρώτος τόμος, με πρόλογο του συγκεκριμένου ΚΣ. Το βιβλίο έχει ξεκινήσει ήδη το δρόμο του με επιτυχία σοβαρή, και η Αμαζόνα το δίνει νο 1 στη νεανική λογοτεχνία. Οπότε, η μεγάλη οθόνη δεν είναι μακριά.

Η συνέχεια οσονούπω στα μίντια.

Αυτά τα άκουσα, μεταξύ τυριού και αχλαδίου, σε μακρινό σημείο του βορρά, από πρόσωπα αρκετά κοντά για να ξέρουν λεπτομέρειες.

Επειδή όμως βλέπω σκιά υποψίας στα μάτια και διαισθάνομαι ότι δεν με πιστεύετε, σας παραπέμπω στους κάτωθι συνδέσμους (εντάξει, «λινκ»):


http://www.goodreads.com/book/show/33357176-protogenesis

http://bookstandpublishing.com/protogenesis-amazon-bestseller/

https://www.alysiahelming.com/protogenesis/

Keywords
Τυχαία Θέματα