Πολλές δοκιμές στον Ολυμπιακό και αγωνία για Οφόε


Οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν το απόγευμα του Σαββάτου σε ρυθμούς προπονήσεων, μετά το ρεπό που τους είχε δώσει την Παρασκευή ο Μπέσνικ Χάσι, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να μπαίνουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για το μεγάλο ματς με τη Ριέκα, στο Καραϊσκάκη.

Ο προπονητής της ομάδας του λιμανιού έδειξε στη σημερινή προπόνηση των Πειραιωτών πως κάνει αρκετές σκέψεις για το βασικό σχήμα του Ολυμπιακού

το βράδυ της 16ης Αυγούστου. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που ο Αλβανός τεχνικός έκανε πολλές αλλαγές στη διάρκεια της προπόνησης, σε μια προσπάθεια να κρατήσει σε εγρήγορση όλους τους «ερυθρόλευκους».

Από τις σημερινές δοκιμές, που έκανε ο Χάσι, δεν μπορεί να βγει κάποιο συμπέρασμα αναφορικά με τις επιλογές του νεαρού τεχνικού, αλλά είναι σίγουρη (εκτός απροόπτου) η παρουσία των Καπίνο, Βούκοβιτς, Ρέτσου, Κούτρη, Φορτούνη, Καρσελά και Μπεν, ενώ όλα δείχνουν πως ο Χάσι θα εμπιστευτεί και τον Γκιγιόμ Ζιλέ, παρά το ότι ο 33χρονος μέσος είναι λίγες μέρες στου Ρέντη.

Αγωνία για Οφόε

Το θέμα, πάντως, που «καίει» αυτήν τη στιγμή τον προπονητή του Ολυμπιακού είναι η κατάσταση του Οτζίτζα Οφόε, καθώς ο Βέλγος μέσος δεν κατάφερε να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα ούτε το Σάββατο. Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ο 45χρονος τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας περιμένει πώς και πώς τις εξελίξεις με τον τραυματισμό του διεθνούς μέσου, καθώς ποντάρει πολλά πάνω στον Οφόε.

Η αυριανή προπόνηση των Πειραιωτών θα γίνει το πρωί στου Ρέντη και ο Μπέσνικ Χάσι ευελπιστεί ότι ο Οφόε θα καταφέρει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Αν ο 28χρονος μέσος δεν μπορέσει να ανεβάσει ρυθμούς ούτε στην κυριακάτικη προπόνηση, τότε ο Χάσι θα αρχίσει να σκέφτεται τη μεσαία γραμμή των Πειραιωτών με δίδυμο Ρομαό-Ζιλέ.

Εκτός προπόνησης έμεινε σήμερα και ο Σιώπης, με τον νεαρό αμυντικό μέσο να ετοιμάζεται για φουλ προπόνηση τη Δευτέρα, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι στη διάθεση του προπονητή του για το πρώτο παιχνίδι με τη Ριέκα, το βράδυ της Τετάρτης.

* Μποτία και Ταχτσίδης έκαναν και σήμερα ατομικό, καθώς δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους.

Δεν πήγε Κροατία ο Χάσι

Ο Μπέσνικ Χάσι προτίμησε να μην πάει ο ίδιος χθες στη Κροατία για να δει από κοντά τον αγώνα της Ριέκα με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει εικόνα για την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού. Στο γήπεδο της Ριέκα ήταν ξανά συνεργάτης του Αλβανού τεχνικού, ο οποίος επέστρεψε στη χώρα μας και ενημέρωσε σήμερα το απόγευμα τον Χάσι, πριν από την έναρξη της προπόνησης.

Πηγή: sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα