Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η πρόταση στην Μπρόντμπι για τον Πούκι


Ο Τεέμου Πούκι αποτελεί τον πρώτο στόχο του Μαρίνου Ουζουνίδη για την επίθεση του Παναθηναϊκού, με τον Έλληνα προπονητή να έχει ζητήσει από τη διοίκηση να κάνει και οικονομική υπέρβαση αν χρειαστεί για να τον φέρει στην Ελλάδα και τον ίδιο τον παίκτη να είναι... ψημένος με τη συγκεκριμένη προοπτική.

Μάλιστα, μεταξύ του Πούκι και του Παναθηναϊκού

φαίνεται να υπάρχει συμφωνία με ένα συμβόλαιο που θα του αποφέρει περίπου 550.000 ευρώ ετησίως και πλέον οι "πράσινοι" έχουν μπει σε επίπεδο διαπραγματεύσεων με την Μπρόντμπι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός προτείνει στους Δανούς ένα ποσό που ξεπερνάει τις 500.000 ευρώ προκειμένου να τους δελεάσει και να του παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή, τον οποίο αντιμετώπισε το "τριφύλλι" πέρσι το καλοκαίρι.

Πλέον το θέμα είναι τι θα κάνει η Μπρόντμπι, η οποία πριν λίγο καιρό προχώρησε σε πρόταση ανανέωσης προς τον παίκτη, αλλά τον είδε να απαντάει αρνητικά, προφανώς γνωρίζοντας ο ίδιος το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Το συμβόλαιό του τελειώνει το επόμενο καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει πως οι Δανοί έχουν την ευκαιρία να βγάλουν χρήματα στη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε, αφού από τον Γενάρη θα είναι ελεύθερος να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει.

Keywords
Τυχαία Θέματα