Παναθηναϊκός - Κέρκυρα 4-0: Επιβλητικός και άνετος μετά από καιρό!


Παναθηναϊκός - Κέρκυρα 4-0: ''Πράσινος'' μονόλογος μετά από καιρό, με την ομάδα του Ουζουνίδη να... ξεσπά επί της Κέρκυρας, με τους Δώνη, Γιόχανσον, Λουντ και Άλτμαν να σκοράρουν, δίνοντας θριαμβευτικό τόνο στη βραδιά.

Ο Εμάνουελ Ινσούα καραδοκούσε σε επίθεση του «τριφυλλιού» και με… φωτοβολίδα έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι του Γιαννακόπουλου, τραντάζοντάς το (9′), δίνοντας... προειδοποιητικό τόνο στην ομάδα της Κέρκυρας για τα όσα θα ακολουθούσαν.

Μετά από αλλαγή παιχνιδιού, ο Χατζηγιοβάνης έκανε

φοβερή κούρσα και… μπούκα από τα δεξιά, άδειασε τον Επστάιν και την κατάλληλη στιγμή γύρισε στον Δώνη, ο οποίος άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Ουζουνίδη (1-0, 16′). Στο 33ο λεπτό, ο Χίλιεμαρκ πάσαρε στον Γιόχανσον, εκείνος άλλαξε γρήγορα τη μπάλα με τον Δώνη, με τον σκόρερ του πρώτου γκολ να δημιουργεί ασίστ με τακουνάκι (!) στον Σουηδό, που τελείωσε ιδανικά τη φάση απέναντι από τον Γιαννακόπουλο (2-0, 33′).

Το τρίτο γκολ ήρθε στο 70ο λεπτό, με τον Βιγιαφάνιες να δίνει πανέμορφη μπαλιά πάρε-βάλε στον Λουντ, ο οποίος με ένα τσίμπημα πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Γιαννακόπουλο σκοράροντας (3-0, 70'). Το «κερασάκι» στην «τούρτα» δεν είχε μπει ακόμη, καθώς ο Όμρι Άλτμαν εκμεταλλεύτηκε τη φοβερή μπαλιά του Βιγιαφάνιες και με κεφαλιά εντός περιοχής έγραψε το τελικό 4-0 (90′).

Keywords
Τυχαία Θέματα