Παναχαϊκή - Παναθηναϊκός 1-1: Πρώτοι οι ''πράσινοι'', εκτός οι Πατρινοί


Παναχαϊκή - Παναθηναϊκός 1-1: Ο Παναθηναϊκός ''κλείδωσε'' την πρώτη θέση του ογδόου ομίλου μετά το 1-1 με την Παναχαϊκή, η οποία έμεινε εκτός συνέχειας λόγω του ισόπαλου αποτελέσματος στο ματς της Λάρισας με την Καρδίτσα. Το σκορ άνοιξε στο 29ο λεπτό ο Χίλιεμαρκ έπειτα από ωραία πάσα του Χατζηγιοβάνη, με τον Αργυρόπουλο να ισοφαρίζει στο 40ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, στο οποίο υπέπεσε ο Ινσούα.

Οι

''πράσινοι'' παρατάχθηκαν στο παιχνίδι με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και ευρύτατο rotation, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει κάπως... πειραματικά ένα ματς στο οποίο οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που είχαν περισσότερο κίνητρο, κυρίως αγωνιστικά. Στο 16ο λεπτό, ο Φουρλάνος έπιασε τη γυριστή κεφαλιά, αλλά ο Βλαχοδήμος εκτινάχθηκε ωραία και του είπε ''όχι'', στην πρώτη φάση του ματς. Στην επόμενη είχαμε το γκολ. Ωραία εκδήλωση αντεπίθεσης από αριστερά, ο Χατζηγιοβάνης γύρισε την κατάλληλη στιγμή στην περιοχή για τον Χίλιεμαρκ, ο οποίος σε θέση φορ, με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ (29', 0-1). Δέκα λεπτά αργότερα, ο Ινσούα ανέτρεψε τον Αργυρόπουλο, με τον ίδιο να αναλαμβάνει την εκτέλεση νικώντας τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο (1-1, 40').

Αν το πρώτο ημίχρονο είχε λιγοστές φάσεις, το δεύτερο δεν είχε... καμία έως το 75ο λεπτό. Τότε, ήταν που ο Χατζηγιοβάνης σήκωσε προς στιγμήν τους οπαδούς από τις θέσεις τους με ένα ωραίο σουτ από απόσταση, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, περνώντας ελάχιστα άουτ. Τα λεπτά περνούσαν, οι γηπεδούχοι αύξαναν την πίεσή τους, βλέποντας ότι η πρόκριση θα ερχόταν μόνο σε περίπτωση νίκης τους. Πλησιάζοντας προς το τέλος, ο ''κλοιός'' έσφιξε γύρω από την εστία του Βλαχοδήμου, δίχως όμως κάποια αξιόλογη φάση, εκτός αυτής του 93ου λεπτού. Ο Μουστακόπουλος έπιασε δυνατό σουτ εκτός περιοχής, όμως ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού ήταν σε ετοιμότητα, διατηρώντας το σκορ ως έχει (1-1), δίνοντας την πρωτιά στον Παναθηναϊκό και ''πετώντας'' εκτός την Παναχαϊκή.

Keywords
Τυχαία Θέματα