Όνομα έκπληξη για τον Ολυμπιακό


Μπορεί ακόμα το πρωτάθλημα να βρίσκεται στον αέρα, ωστόσο στον Ολυμπιακό έχουν βρει την ευκαιρία να προχωρήσουν τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, μιας και θεωρείται πολύ δύσκολο να ανατραπούν τα δεδομένα στην τρέχουσα χρονιά, με τους Πειραιώτες να έχουν μείνει πίσω στη διεκδίκηση του τίτλου.

Έτσι, μόνο τυχαίο δεν είναι πως ήδη κυκλοφορούν πολλά ονόματα ως υποψήφιοι στόχοι των πρωταθλητών, με την περίπτωση του νεαρού Βούλγαρου, Κιρίλ Ντεσπόντοφ, να βρίσκεται τις τελευταίες μέρες

δυναμικά στο προσκήνιο.

Ο 22χρονος εξτρέμ θεωρείται μεγάλο ταλέντο στην πατρίδα του, στο Λιμάνι παρουσιάζονται να τον έχουν «σταμπάρει» εδώ και πολύ καιρό, ωστόσο το ποσό που λέγεται ότι χρειάζεται για να αποκτηθεί από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας κρίνεται απαγορευτικό, στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Πάντως, υπάρχει η αίσθηση ότι αν στον Πειραιά έχουν πάρει οριστική απόφαση απόκτησης για τον Βούλγαρο άσο, το deal, με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο, θα γίνει.

Εξάλλου, το γεγονός ότι οι Ερυθρόλευκοι παρουσιάζονται να κυνηγούν μία τέτοια περίπτωση παίκτη, νεαρού και εξελίξιμου δηλαδή, «μαρτυράει» αυτό που έχουμε επισημάνει πολλάκις για τη νέα πολιτική που θα ακολουθήσει στις μεταγραφές ο Ολυμπιακός ενόψει της νέας σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα