Ολυμπιακός: Τι λέει ο Χάσι για το πρόβλημα στη φυσική κατάσταση


Ένα θέμα που έχει προκαλέσει αρκετή κουβέντα στις τάξεις του Ολυμπιακού και δημιουργεί προβληματισμό στους ιθύνοντες της ομάδας, είναι το γεγονός πως οι παίκτες των «ερυθρολεύκων» την φετινή σεζόν μοιάζουν να ξεμένουν από δυνάμεις και να μην έχουν την απαιτούμενη φρεσκάδα μετά το 60’ των αναμετρήσεων.

Μάλιστα, για το γεγονός αυτό αρκετοί θεωρούν τον Μπέσνικ Χάσι ως τον βασικό υπεύθυνο, υποστηρίζοντας

πως ο Αλβανός προπονητής δεν δούλεψε όσο θα έπρεπε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τον τομέα της φυσικής κατάστασης, με τις συνέπειες να είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς.

Ωστόσο, οι κατηγορίες αυτές δεν βρίσκουν σύμφωνο τον ίδιο τον Χάσι. Όπως αναφέρει σήμερα το «ΦΩΣ», ο 45χρονος τεχνικός σε συνομιλία που είχε με Βέλγους δημοσιογράφους όταν του μεταφέρθηκε το γεγονός πως αρκετοί του επιρρίπτουν ευθύνες για το έλλειμμα ενέργειας στον φετινό Ολυμπιακό απάντησε πως το πρόβλημα στην φυσική κατάσταση είναι κάτι που είχε παρατηρήσει και ο ίδιος, και πως δεν παρουσιάστηκε φέτος αλλά συμβαίνει στην ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια, φέρνοντας ως παράδειγμα την αναμέτρηση με την Άντερλεχτ το περασμένο Φεβρουάριο 2016 και τον αποκλεισμό των «ερυθρολεύκων» από την συνέχεια του Europa League.

Παράλληλα, ισχυρίστηκε πως δεν έκανε κάτι λιγότερο από αυτά που του ζητήθηκαν, καθώς ο βασικός στόχος ήταν η είσοδος στους ομίλους του Champions League ενώ συμπλήρωσε πως παρά την απόλυση του, έχει δουλέψει αρκετά στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου και αυτό είναι κάτι θα φανεί στην πορεία της σεζόν.

Πηγή: sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα