Ολυμπιακός: Η νίκη στην Μαδρίτη δίνει πλεονέκτημα

15:08 9/2/2018 - Πηγή: Pagenews

Δύσκολο το έργο θα έχει ο Ολυμπιακός για την 22η αγωνιστική της Euroleague, καθώς ταξίδεψε στην Μαδρίτη για να αντιμετωπίσει την Ρεάλ.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε να επιστρέφει στην αποστολή ο Ιωάννης Παπαπέτρου, αλλά παράλληλα αρρώστησε ο Κώστας Παπανικολάου, που όμως ταξίδεψε μαζί με τους συμπαίκτες του και η συμμετοχή

του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Από την άλλη πλευρά, η Ρεάλ Μαδρίτης μετά την βαριά ήττα από την ΤΣΣΚΑ, την προηγούμενη αγωνιστική, ψάχνει αντίδραση προκειμένου να αναπληρώσει το χαμένο έδαφος. Πρόβλημα και για τον Λάσο καθώς είδε τον Ρούντι Φερνάντεθ να τίθεται εκτός μάχης.

Ο προπονητής των ερυθρολεύκων κατά την αναχώρηση της αποστολής της ομάδας του για την Ισπανία ανέφερε: "Δεν είναι ένα do or die παιχνίδι, είναι ένα ματς που θέλουμε να παίξουμε καλά, να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και να παίξουμε καλό μπάσκετ.

Θέλουμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε, γιατί τη νίκη θα παίξουμε. Βέβαια δεν γίνεται να νικάς παντού και πάντα, καμία ομάδα δεν μπορεί, αλλά θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να το καταφέρουμε. Να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις.

Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, εκεί προσανατολιζόμαστε και θα δούμε τι θα βγει"

Keywords
Τυχαία Θέματα