Ολυμπιακός - Πογιέτ: Ο Ουρουγουανός και οι υπόλοιποι


Γκουστάβο Πογιέτ και Ολυμπιακός δείχνουν να είναι κοντά σε συμφωνία μετά την απόλυση Χάσι και ο Ουρουγουανός είναι πιθανό να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα λόγω μιας νίκης της... πρώην ομάδας του, της ΑΕΚ.

Ο Πογιέτ δεν κατάφερε να στεριώσει στην Μπέτις κι έπειτα από ένα πέρασμα από την κινεζική Σανγκάη Σενχούα, αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μάλιστα υπάρχουν πληροφορίες ότι έχουν ήδη γίνει και σχετικές συζητήσεις

με την πλευρά του Πογιέτ και η υπόθεσή του δείχνει πιο πιθανή από του Καράνκα.

Για τον τελευταίο, το όνομά του είχε απασχολήσει και το καλοκαίρι τον Ολυμπιακό. Ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης οδήγησε τη Μίντλεσμπρο στην Premier League. Απολύθηκε από την Μπόρο τον Μάρτιο του 2017 και από τότε δεν έχει δουλέψει σε άλλη ομάδα. Ο Αϊτορ Καράνκα είναι μία λύση τεχνικού που είχε συνδεθεί και με τη Νότιγχαμ Φόρεστ εκτός από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Το όνομα του Γκραθια κυκλοφορεί ξανά μόνο που ο Ισπανός που έχει περάσει και από Κέρκυρα και Ολυμπιακό Βόλου σε κάθε προσέγγιση του Ολυμπιακού τον είχε πάντα στο περίμενε...

Στο σημερινό πρωτοσέλιδο του "Πρωταθλητή" υπάρχει και το όνομα του Τάκη Λεμονή και μάλιστα αναφέρεται πως βρίσκεται πρώτο στη λίστα, ωστόσο από τους "ερυθρόλευκους" δεν έχει γίνει κάποιο σχόλιο.

Ο Ολυμπιακός, πάντως, θα αναχωρήσει αύριο το πρωί για το Τορίνο, όπου την Τετάρτη θα αγωνιστεί με τη Γιουβέντους και όλα δείχνουν πως ο Αντώνης Νικοπολίδης θα βρίσκεται στον πάγκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα