Ο Μιραλάς δείχνει ξανά παραμονή στον Ολυμπιακό (pic)


Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα για τον Μιραλάς. Ή για την ακρίβεια μία ακόμα δύσκολη καθώς ο ίδιος ήρθε τον Γενάρη στο Λιμάνι με στόχο να δείξει ότι μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό για τους δύο εγχώριους τίτλους του αλλά στην πορεία δεν τα κατάφερε και η κατάσταση έγειρε σε βάρος του.

Το τελευταίο διάστημα με αφορμή και το θέμα του Οφόε οι σχέσεις Ενροτό - Ολυμπιακού πέρασαν ξανά

μία... δοκιμασία και ενώ τα οικονομικά δεδομένα ήταν και παραμένουν ένα μεγάλο... αγκάθι στο να μείνει ο Μιραλάς. Άλλωστε ο ίδιος ο Ενροτό πήρε θέση μιλώντας στο Gazzetta.gr. Την περασμένη Τρίτη λοιπόν υπήρχε μία αίσθηση πως ο Βέλγος δεν θα έπαιζε κόντρα στον Παναιτωλικό ως βασικός. Μέχρι την Πέμπτη τα δεδομένα είχαν αλλάξει και την Κυριακή ο έμπειρος Βέλγος μεσοεπιθετικός ήταν ιδιαίτερα καλός με δύο ασίστ και μεγάλη προσπάθεια.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Μιραλάς πήγε με το πιτσιρίκι του να παίξει λίγο στον αγωνιστικό χώρο και ενώ έσπευσε να ευχαριστήσει τον κόσμο. Οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού από μέρους τους τον αποθέωσαν με το γνωστό σύνθημα, τον χειροκρότησαν και έδειξαν πως θέλουν να συνεχίσει.

Μετά το ποστάρισμά του στο Instagram όπου ευχαριστούσε τον κόσμο των Πειραιωτών - για την στάση του απέναντί του στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό - ο Βέλγος διεθνής ανέβασε και άλλο post με σχεδόν ίδια φωτογραφία και emoticons με καρδιές από πάνω της. Με τον τρόπο αυτό ο Μιραλάς συνεχίζει να φανερώνει την διάθεσή του να μείνει στον Ολυμπιακό και τη νέα χρονιά για ακόμα μία φορά...

Keywords
Τυχαία Θέματα