Νόβακ Τζόκοβιτς: Υποβλήθηκε σε επέμβαση στον αγκώνα

17:02 3/2/2018 - Πηγή: Pagenews

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ανέφερε ότι είναι σε καλό δρόμο και ότι θα αναρρώσει πλήρως, ωστόσο δεν διευκρίνισε πότε θα επιστρέψει στην ενεργό δράση.

«Κουβαλάω αυτόν τον τραυματισμό τα τελευταία δυο χρόνια, διάστημα στο οποίο είδα πολλούς γιατρούς. Η αλήθεια είναι ότι υπήρξαν πολλές διαφορετικές απόψεις, διαγνώσεις, προτάσεις... Δεν ήταν εύκολο για εμένα να επιλέξω τι να κάνω», έγραψε ο 30χρονος στο instagram.

Τον προηγούμενο μήνα, στο

Αυστραλιανό Οπεν ο Σέρβος έπαθε υποτροπή, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί στον τέταρτο γύρο από τπν 21χρονο Νοτιοκορεάτη Τσανγκ Χεόν.

«Έμεινα εκτός δράσης για έξι μήνες ελπίζοντας να επιστρέψω έχοντας αποθεραπευτεί πλήρως, αλλά δυστυχώς πονούσα ακόμη. Μου έλειψαν πραγματικά οι αγώνες, είναι στο αίμα μου και έπρεπε να δοκιμάσω στο Αυστραλιανό Οπεν», εξήγησε στην ανάρτηση του.

Είχε ήδη αποφασίσει όμως ότι αμέσως μετά θα δοκιμάσει διαφορετικές μεθόδους αντιμετώπισης του τραυματισμού, και έτσι υποβλήθηκε σε μικρή επέμβαση

«Φαίνεται ότι είμαι σε καλό δρόμο τώρα για να το ξεπεράσω πλήρως», καταλήγει, προκειμένου να επιστρέψει σε αυτό που αγαπά περισσότερο, το κορτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα