Μελάνια Τραμπ: Σαν τουρίστρια στο Πεκίνο - Πήγε στον ζωολογικό κήπο και στο Σινικό Τείχος (pic &vids)


Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ αποχώρησε σήμερα από το Πεκίνο για το Βιετνάμ, η Μελάνια Τραμπ όμως παρέμεινε στην κινεζική πρωτεύουσα και επισκέφθηκε μεταξύ άλλων τον ζωολογικό κήπο και το Μέγα Σινικό Τείχος.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ βρέθηκε στον ζωολογικό κήπο όπου τάισε ένα γιγάντιο πάντα ονόματι Γκου Γκου και έπειτα χαιρέτησε μια ομάδα μαθητών που την υποδέχτηκαν

με κινεζικά και αμερικανικά σημαιάκια και στη συνέχεια υπέγραψε μια φωτογραφία με πάντα όπου έγραψε το εξής: «Ευχαριστώ τον Ζωολογικό Κήπο του Πεκίνου! Ήταν τέλειο που συνάντησα τον Γκου Γκου! Μελάνια Τραμπ».

Αργότερα το μεσημέρι, η Μελάνια περπάτησε σε τμήμα του Σινικού Τείχους, το μήκος του οποίου ξεπερνάει τα 20.000 χλμ και όπου οι αρχές της Κίνας ξεναγούν συχνά τους επικεφαλής κρατών και τις συζύγους τους που επισκέπτονται τη χώρα.

Η Μελάνια έπαιξε σημαντικό υποστηρικτικό ρόλο στην περιοδεία του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στην Ασία, εκθειάστηκε από τα κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία μάλιστα την συνέκριναν με την εντυπωσιακή Πρώτη Κυρία της Κίνας Πενγκ Λιουάν και σχολίασαν την άνεση με την οποία περπάτησε φορώντας γόβες στιλέτο στα πλακόστρωτα της Απαγορευμένης Πόλης κατά την άφιξή της στο Πεκίνο την Τετάρτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα