Με ''λάθος'' πρόσωπο διάλεξαν να φωτογραφηθούν...


Το λάθος τους να βγάλουν selfies με τον οκτάχρονο εγγονό του Προέδρου, ενώ κοιμόταν, φαίνεται να πληρώνουν δύο πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ. Οι δύο άντρες, μάλλον, δεν περίμεναν ότι το αγόρι μόλις ξυπνούσε, θα τα έλεγε όλα στους γονείς του. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι δύο πράκτορες τέθηκαν υπό έρευνα.

Ενώ, λοιπόν, ο μικρός είχε αποκοιμηθεί, οι πράκτορες έκαναν ανενόχλητοι τη δουλειά τους. Όταν όμως το αγόρι ξύπνησε και είδε από πάνω του τους μυστικούς πράκτορες να βγάζουν selfies, ξαφνιάστηκε, όπως χαρακτηριστικά

αναφέρει η βρετανική εφημερίδα "Daily Mail".

Το περιστατικό σημειώθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και ενώ οι δυο μυστικοί πράκτορες μετέφεραν τον 8χρονο Ντόναλντ Τραμπ τον 3ο, γιο του Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ, από το σπίτι της οικογένειάς του στο Γουέτσεστερ στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης.

Όταν ο μικρός επέστρεψε στο σπίτι, είπε στη μητέρα του, Βανέσα, τι είχε συμβεί και εκείνη το είπε στον σύζυγό της, Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ, πρωτότοκο γιο του του Τραμπ. Ο πατέρας του μικρού το είπε στον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο και το θέμα έφτασε ψηλά στην ιεραρχία των μυστικών υπηρεσιών, που είναι επιφορτισμένες με την ασφάλεια του προέδρου των ΗΠΑ και της οικογένειάς του. Το αποτέλεσμα ήταν οι δυο πράκτορες να κληθούν να δώσουν εξηγήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα