Κυριάκος Μητσοτάκης: Σε τουρνουά 3χ3 μπάσκετ της ΟΝΝΕΔ για τα παιδικά χωριά SOS (pics)


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη την ΟΝΝΕΔ και τον πρόεδρο της, Κώστα Δέρβο, για την δράση την οποία ανέλαβαν με σκοπό να διαθέσουν τα έσοδα στα Παιδικά Χωριά S.O.S τα οποία, όπως σημείωσε, εδώ και πολλές δεκαετίες κάνουν ένα εξαιρετικό έργο, στηρίζοντας παιδιά με ιδιαίτερες δυσκολίες, με μεγάλη αγάπη, στοργή και φροντίδα.

«Ο σκοπός της ΟΝΝΕΔ

δεν είναι απλά να είναι μία οργάνωση που αποτελεί τον πολιτικό βραχίονα της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας. Είναι να μπορεί και αυτή να συνεισφέρει με ένα συγκεκριμένο κοινωνικό αποτύπωμα και να αναλαμβάνει κοινωνικές δράσεις, ειδικά σε μια εποχή που η ελληνική κοινωνία έχει ανάγκη από κάθε στήριξη. Θέλω και πάλι να συγχαρώ την ΟΝΝΕΔ για τη δράση την οποία ανέλαβε» δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε:

«Να ευχηθώ, αγαπητέ πρόεδρε, πάντα τέτοια και να γνωρίζουν όλες και όλοι ότι μπορεί να είμαστε μεν πολιτικό κόμμα, αλλά προσπαθούμε πάντα να δείχνουμε έμπρακτα το κοινωνικό μας ενδιαφέρον, στηρίζοντας τους πιο αδύναμους. Αυτός είναι ο σκοπός μας. Και αυτή η πρόθεσή μας, θα εκδηλώνεται μέσα από σειρά από δράσεις».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ δήλωσε: «Σήμερα βρεθήκαμε στα Σεπόλια, όπου κάναμε μία διοργάνωση ενός τουρνουά 3χ3 μπάσκετ, σε συνεργασία με τα Παιδικά Χωριά S.O.S. Τα έσοδα θα τα διαθέσουμε μέσα στην εβδομάδα στα Παιδικά Χωριά S.O.S. Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη, ξεπεράσαμε τις 45 ομάδες και είχαμε την τιμή και τη χαρά να φιλοξενήσουμε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, οποίος ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός, μιας και μας κέρδισε».

Keywords
Τυχαία Θέματα