Κωστένογλου: «Ευχαριστώ τους παίκτες μου για την συνεργασία»


Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου:

«Είναι ευχάριστο το ότι καταφέραμε να κλείσουμε την χρονιά με νίκη. Δείξαμε σε όλο το πρωτάθλημα το ότι πολύ δύσκολα δεχόμαστε γκολ και το ότι δεχτήκαμε γκολ σήμερα οφείλεται στην δυσφορία των ποδοσφαιριστών για το ότι δεν πετύχαμε τον στόχο μας. Ωστόσο, βρήκαμε την ηρεμία και στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαμε τα γκολ

και φτάσαμε τη νίκη».

Πρόσθεσε ότι: «Όταν δεν είσαι προσηλωμένος σε αυτό που κάνεις τα βρίσκει σκούρα. Η εικόνα μας δεν ήταν καλή, αλλά κρατάω τη νίκη. Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά για τη συνεργασία όλο αυτό το διάστημα».

Στη συνέχεια τόνισε ότι: «Στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαμε να διευρύνουμε το σκορ. Το γκολ ήρθε από το Νέτο, κάτι που αποτελεί και ηθική δικαίωση για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Συγχαρητήρια και πάλι στα παιδιά που προσπαθήσαμε, δείξαμε μια καλή εικόνα, μειώσαμε πολύ την διαφορά αλλά στο τέλος δεν τα καταφέραμε».

Για τους παίκτες που πήραν σήμερα χρόνο συμμετοχή: «Από τη στιγμή που ήρθα προσπάθησα να αξιοποιήσω όλο το ρόστερ. Η εικόνα του Αναγνωστόπουλου ήταν πολύ καλή και στις προπονήσεις, αλλά όταν έχει τον Διούδη να κάνει τις εξαιρετικές του εμφανίσεις είναι δύσκολο να κάνεις αλλαγή σε αυτήν την νευραλγική θέση.

Ο Μακουτά έχει δυνατότητες. Το ίδιο ισχύει και για τον Ντόγο. Ο προπονητής θα πρέπει να αφήνει μια παρακαταθήκη όταν αφήνει μια ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα