Κι όμως: Μία μάντισσα είχε προβλέψει τον γάμο της Κέιτ Μίντλετον με τον πρίγκιπα Γουίλιαμς (vid)

15:07 6/3/2018 - Πηγή: Pagenews

Η Κέιτ Μίντλετον ήταν παιδί του θεάτρου -και σε μία από τις σχολικές παραστάσεις της, ήταν τρομακτικά σωστή σχετικά με το μέλλον της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ. Στο παρακάτω video -το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα το Hello!- μία 13χρονη Kate παίζει στη σκηνή του St. Andrew’s Preparatory School στο Buckhold.

Σύμφωνα με το ABC News, η παράσταση λεγόταν

"Δολοφονία στον Κόκκινο Αχυρώνα" και είχε γραφτεί από έναν καθηγητή της. Το video δείχνει δύο διαφορετικές σκηνές με την -μέλλουσα τότε- δούκισσα και ξέροντας αυτά που ξέρουμε τώρα, οι σκηνές μοιάζουν το λιγότερο προφητικές.



Σε μία σκηνή, η χαρακτήρας της Kate επισκέπτεται μία μάντισσα, που αρπάζει το χέρι της και της λέει τι θα φέρει το μέλλον της. "Αυτό είναι ένα πολύ τυχερό χέρι," λέει η μάντισσα πριν προβλέψει πως η Kate "θα γνωρίσει σύντομα έναν όμορφο άντρα, έναν πλούσιο gentleman" που θα την ερωτευθεί και θα την πάει στο Λονδίνο.

Και μετά γίνεται ακόμα πιο περίεργο. Το video συνεχίζει σε μία σκηνή αργότερα, που η Kate γνωρίζει πράγματι τον άντρα των ονείρων της, ο οποίος καταλήγει να είναι ένας πλούσιος κτηματίας. Το όνομά του; William. Είναι "λίγο προφητικό" είπε ο Kinsley Glover, που έπαιζε τον William, στο ABC Νews. "Βλέποντάς το ξανά τώρα, σκέφτομαι, θεέ μου, είναι λίγο περίεργο, έτσι;"

Keywords
Τυχαία Θέματα