Κατέθεσε προσφυγή ο Χουλτ και ζητά να μείνει ελεύθερος!


Όπως μετέδωσε, ο Arena fm 89,4 Θεσσαλονίκης, ο Σουηδός αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού, Νίκλας Χουλτ κατέθεσε προσφυγή εις βάρος του Παναθηναϊκού και ζητάει να μείνει ελεύθερος από το τριφύλλι!

Οι τελευταίες εξελίξεις

στους πράσινους με την αποχώρηση του Νίκου Λυμπερόπουλο, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τον Μπεργκ, αλλά και το ότι έχει καιρό να πληρωθεί έκαναν τον Χουλτ να καταθέσει προσφυγή για 350.000 ευρώ.

Ο Σουηδός ακραίος αμυντικός ισχυρίζεται ότι από 1-1-2017 ως 3-5-2017 έλαβε μόνο το ποσό των 17.500 ευρώ!

Η είδηση της προσφυγής επιβεβαιώνεται απ' όλες τις πλευρές με τον Παναθηναϊκό να ενημερώνει ότι δεν έχει κανένα αντίκρισμα.

Η θέση του Παναθηναϊκού

Από τον Παναθηναϊκό ξεκαθαρίζουν ότι η προσφυγή δεν έχει αντίκρισμα καθώς η δόση του Φεβρουαρίου του έχει καταβληθεί πολλές ημέρες πριν και πολύ πριν την κατάθεση της προσφυγής. Η συγκεκριμένη κίνηση του Σουηδού είναι πολύ πιθανό να σχετίζεται με το γεγονός ότι λόγω της γνωστής ιστορίας με τα κάπιταλ κοντρόλ δεν φαίνονται αμέσως τα εμβάσματα.

Το σίγουρο πλέον είναι ότι άλλος ένας βασικός ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» εκφράζει με την κίνησή του τάσεις φυγής από την ομάδα, γεγονός που απλά πιστοποιεί τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι «πράσινοι» στο κατώφλι του ξεκινήματος της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα