''Ήμουν σε άμυνα'' επιμένει ο παραολυμπιονίκης-Κατάθεση και της πρώην συζύγου του θύματος


Στην υπερασπιστική γραμμή που τον θέλει να τελούσε εν αμύνη, επέμεινε στην απολογία του ενώπιον του 14ου τακτικού ανακριτή ο 39χρονος παραολυμπιονίκης, Βασίλης Τσαγκάρης, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του 47χρονου ξενοδόχου στο Μοσχάτο, Μάριου Λουκόπουλου.

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι το θύμα επιτέθηκε πρώτος, υποστηρίζοντας πως "είχε βίαιο τρόπο συμπεριφοράς".

Επιπλέον, κατά πληροφορίες στην απολογία του ανέφερε πως "Φοβήθηκε και άρπαξε ένα όπλο που είχε παράνομα για να προστατευτεί, σε ενδεχόμενο ληστείας στο πρακτορείο. Το θύμα του έπιασε τα χέρια και τότε

πυροβόλησε την πρώτη φορά. Ο ξενοδόχος του είπε "τι κάνεις; Με σκότωσες". Τότε πυροβόλησε ξανά".

Επιπλέον, ο 39χρονος ανέφερε κατά τις ίδιες πληροφορίες πως ο 47χρονος του ζήτησε να καταθέσει ότι η πρώην γυναίκα του ήταν άπιστη.

Συγκεκριμένα ενώπιον του ανακριτή ανέφερε πως: "Αν δεν έρθεις να καταθέσεις στο δικαστήριο ότι τα είχες με τη γυναίκα μου όταν ήμασταν παντρεμένοι, θα σκοτώσω τη μάνα σου και τον αδελφό σου. Εσύ είσαι άχρηστος. Εσένα δε σε λογαριάζω".

Η κατάθεση της συζύγου


Από την πλευρά της η πρώην σύζυγος του 47χρονου, η οποία διατηρούσε στο παρελθόν σχέση με τον 39χρονο δράστη ανέφερε στην κατάθεση της στους αστυνομικούς πως ακόμα αγαπούσε τον πρώην σύζυγο της, ενώ τόνισε πως η ερωτική της σχέση με τον παραολυμπιονίκη είχε σταματήσει από την Μεγάλη Παρασκευή του 2016.

"Με τον Μάριο μπορεί να είχαμε όλα αυτά τα προβλήματα που σας είπα παραπάνω, αλλά δεν έπαψα ποτέ να τον αγαπάω. Μάλιστα σε όσους έλεγα ότι ακόμα αγαπάω τον Μάριο, μου έλεγαν ότι είμαι τρελή, γιατί δεν είναι φυσιολογικό με όλα αυτά που έχουν γίνει μεταξύ μας να έχω ακόμη αισθήματα για αυτόν τον άνθρωπο. Επειδή όμως είμαι πάρα πολύ συγχυσμένη αυτή τη στιγμή, θα σας παρακαλούσα να σταματήσουμε κάπου εδώ. Κάτι άλλο αυτή τη στιγμή, δεν έχω να σας πω", ανέφερε στην κατάθεση της η 42χρονη πρώην σύζυγος, ενώ νωρίτερα είχε περιγράψει αναλυτικά όλες τις εντάσεις που υπήρξαν ανάμεσα στον πρώην σύζυγο της και την ίδια, λόγω της ερωτικής σχέσης με τον Παραολυμπιονίκη.

«Η γνωριμία αυτή (με τον κατηγορούμενο) εξελίχθηκε σε συμπάθεια και για να μην σας τα πολυλογώ, τον Σεπτέμβριο του 2015 ήρθαμε σε ερωτική επαφή. Από εκεί και μετά δεν είχαμε καμία επαφή μέχρι τα τέλη Μαρτίου του 2016. Επειδή, όμως, ο Μάριος είχε τρέλα με τα ηλεκτρονικά, είχε βάλει κοριούς στο σπίτι και στο αυτοκίνητο μου και με παρακολουθούσε. Έτσι λοιπόν έμαθε για αυτήν την ερωτική επαφή που είχα με τον Βασίλη. Τη Μεγάλη Δευτέρα του 2016, ο Μάριος με το πρόσχημα ότι ήταν άρρωστος και ήθελε να του φέρω κάποια φάρμακα με φώναξε στο σπίτι που είχε μετακομίσει. Με το που μπήκα μέσα με έδεσε με χειροπέδες, μου έβαλε ένα πιστόλι στο κεφάλι και μου είπε "σήμερα τελείωσαν όλα, από δω μέσα δεν θα βγεις ζωντανή, θα σε σκοτώσω και μετά θα σκοτώσω τον μ... που γ... και τη μάνα του» καταθέτει η σύζυγος του θανόντος.

Keywords
Τυχαία Θέματα