Ιλινόις: Νεκρός από σφαίρα ο πατέρας, πνίγηκε η μητέρα, σώθηκε το βρέφος (pics)


Μια οικογένεια ξεκληρίστηκε στο Ιλινόις των ΗΠΑ, όταν ο πατέρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι το οποίο μάλιστα είχε πιάσει φωτιά, η μητέρα έπεσε με το αυτοκίνητο σε λίμνη με αποτέλεσμα να πνιγεί, ενώ το μόλις 3 μηνών μωρό σώθηκε την τελευταία στιγμή, με τους διασώστες να το βγάζουν από το νερό.

Η αστυνομία αναζητά την αλήθεια πίσω από αυτή την πολύ περίεργη ιστορία. Το ζευγάρι είχε χωρίσει πρόσφατα και όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα. Αρχικά βρήκαν νεκρό τον 32χρονο Κάμπελ μέσα στο σπίτι του, το οποίο

είχε πάρει και φωτιά. Ο Κάμπελ είχε μια σφαίρα.

Λίγο αργότερα, η σύζυγος Κρίστι βρέθηκε νεκρή σε λίμνη, αφού έπεσε μέσα με το αυτοκίνητό της, με αποτέλεσμα να πνιγεί. Ωστόσο, οι διασώστες κατάφεραν να σώσουν το τριών μηνών μωρό, που ζει από... θαύμα.

Οι αστυνομικοί εικάζουν ότι η γυναίκα είχε διαφορές με τον πρώην σύζυγό της, τον οποίο πυροβόλησε και σκότωσε, βάζοντας φωτιά στο σπίτι για να καλύψει τα ίχνη της. Πάνω στον πανικό της, όμως, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε στη λίμνη, όπου βρήκε τραγικό θάνατο.

Οι διασώστες βρήκαν το παιδί στο πίσω κάθισμα, το οποίο δεν είχε βυθιστεί στη λίμνη και αφού το απεγκλώβισαν, του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες.



Keywords
Τυχαία Θέματα